0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nagihan bendeydi dün akşam birşeyler duydum ama uğramadan giderseniz iki elim yakanızda çocuklar
Mali abi yok mu ?
Az önce Muratcan haber verdi.Bu aralar yogun olduğum için foruma pek giremedim.İş çıkışım saat 7 gibi.Gelmeye çalışcağım.Sizlerle olmak güzel.
O artık halkalı Sercan biliyorsun. Belki bizimle muhatap bile olmayabilir
Size bir iyi, bir de kötü haberim var.Önce iyiyi söyleyeyim. Murat ile görüştüm. Geleceğini söyledi.Şimdide kötü haber.Akaryakıt zamlarından dolayı tam:4TL. ufak:2,5TL.Bilginiz olsun.
abi ilk sefer beleş olur diye düşünmüştüm ben. en kötü yarı fiyatı falan olur diyodum
Bunlar zaten yarı fiyatlar Murat Can Bu taktiği Kayseri'de öğrendim Kayseri'de mağazaya girdik, bir şeyler beğendik, fiyat sorduk, sonrada öğrenci indirimi ne olur dedik, bunlar zaten öğrenci fiyatları dedi
geliim mi ben de gençler
Mekan:Çamlıca Büyük Yörük Çadırı Saat:19:00 (En erken) 05.04.2012 PerşembeSaat 12 ye kadar otururuz heralde yeri bilmeyenler bana cepten özelden ulaşabilirler
Öhüm öhöm! Naptın sen yahu? 7 de anca çıkılır burdan akşam trafiğinden kaçmak için. Oktay ve Suray da olacaklar onların da Gebze'de en erken çıkmaları 7 olur.
8 yapıyorum