0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir kaç yıl önce kesinlikle lpg taktırmam diyordum. onu dediğim güne lanet olsun, o lafın üstüne tam 1 yıl geçtikten sonra gttim paşa paşa taktırdım
koltuk kilimi
Burada yazılan ve hiç kimsenin yaptırmak istemediği bütün aksesuarlar benim aracım da mevcut hepsini kendi el emeğimle,beğenerek ve zevkle yaptım. Bir an düşündüm de bende bir gariplik var sanırım, yada çok zevksiz biriyim demek ki. Aracıma yaptığım değişiklikler orjinallik falan kalmadı.1-Kırmızı fosforlu folyo ile ön, arka ve direksiyon logosu2-Mavi dar açılı 3mm mantar ledler ile vites çerçevesi ( 18 led potansiyometre ayarlı)3-Mavi led krom vites topuzu ( Özel el yapımı)4-Mavi led Corolla yazılı 4 kapı krom kapı eşikleri5-Mavi 65 led bagaj aydınlatma6-Mavi 4 ledli Okuma lambaları, ön park ampülleri7-Mavi 6 ledli tavan lambası aydınlatma8-Arka krom bagaj çıtası altına beyaz 6 ledli özel plaka aydınlatma9-Mavi 4 ledli plaka aydınlatma ampülleri10-Özdilekten alınan dekoratif kilimleri eşimin aracın bej koltuklarına uyarlaması (Koltuk kılıfı)11-Amerikan park ve sinyal uygulaması ( Gold modül)12-Kare ön plaka13-Sustalı anahtarVeeee daha bitmedi....
Bence mühim olan keyif almakSiz bu sekilde keyif alıyorsanız en güzel aksesuarları bulmuşsanız demektir. Emniyetli sürüşler dilerim
Bende sizin gibi düşünüyordum ama yeni aldığım aracımda bagaj üstü spoileri var hemde led ışıklı servise gidip sorduğumda orijinal dediler bende çıkarttırmadım yapışkanlı yerlerinden kötü durur sanırım gözümü alıştırmaya çalışıyorum yüksek hızlarda faydası varmış ama hızda yapmıyorumki
Valla kim istiyor, hemen okutayım