0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracımdan şikayetçiyim.Artık daha fazla saklayamayacağım.Onu araba değil insan zannetmeye başladım.Sanki bütünleştik.Beni çok rahat ettiriyor.Hiç üzmüyor.3 yıldır bende eskimiyor.Dökülmüyor.Kaya gibi.Kullanmadığım zamanlar özletiyor.Şikayetçiyim bağımlılık yapıyor.
ben de şikayetçiyim avensisden, vazgeçilmez olmasından.
Çetin Bey arabadan anlayan adam Toyotalara kötü der mi?
toyota avensisten şikayetçiyim ben bu kadar ara bozucu dostları birbirine düşüren araba görmedim. tüm sanayi esnafı arkadaşlarımla aramı bozdu. bu toyota yüzünden hiç biriyle konuşmuyorum artık. oysa canım opelim öylemiydi. sanayi sohbetleri çekiç sesleri eşliğinde sanayi ortamında tatlı güler yüzlü sanayi esnafıyla hoş muhabbetler.
ben kısaltıyım işin özünü alalım yeter
Biz Maltepe civarında Emre OZAN abimle bir starex görmüştük ama buraya koyma ihtimali yok Adam starexin heryerine yazmış 'Bunu araba diye üretenide galeriye getirip satanında vs vs ......... biiiiiiippp
bir renault haberi de benden. bundan daha çılgını olmaz sanırım .) CRAZY Ö.T. .)http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14148214.asp
Erzurumluyu kızdırmayacaksın alayını yakar
bende de 2001 astra vardı 2 yılda 6 bin tl harcadım kendilerine. maaşımı o yiyordu sağolsun. en son oğlum hasta hastane yolunda arıza yaptı ve yemin ettim satacağım diye ve sattım.sanayideki ustalarımın görüşleri üzerine (bana acıdılar sanırım ) corolla aldım inanın arabayı görmeden aldım.çok şükür Allah o günleri bir daha yaşatmasın gerçekten berbat rızkınızı araba yiyor resmen.