0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca azaltabilirsiniz demiş, azaltırsınız dememiş ki.. bir umut demiş, 21 liraya yarınlara umutla bakabileceğiniz bir psikoloji bahşediyor daha ne yapsın, ayıp bu sizin yaptığınız yani..
Meseleye birde kadın gözüyle bakmışsınız. Ama bizim böyle bir şansımız yok. İnsanlar plastik bilekliklere 50 TL para verirken aslında bu bayağı mantıklı dimi?
Sistemin aslı şudur; Kompanzasyon panosu denen ilave sistem özellikle dinamo tarzı motorları, buzdolapları çok olan tesislerde, turistik, market, fabrikalar vs vs kullanıldığı taktirde elektriğin kayıp olmadan kullanılması sağlandığından, büyük oranda da tasarruf edilmiş olur. İçinde, kullanılacak yerdeki motorların ihtiyacına göre kondansatörler bulunan bu sistem, elektrik saatinden hemen sonra uygulanması gerekmektedir. Aslında evlerde de kullanılsa çok iyi olur, zira buzdolabı, çamaşır makinası, klima gibi sistemler oldukça fazla elektrik kayıpları yaşamaktadır. Fakat telefonunuza gelecek olan .... bakanlığında uygun gördüğü bu sistemi Tedaş bünyesinde falan falan.. elektrik tasarrufu yaptıracağız gibi aramalarada değer vermeyiniz.Dolayısiyle Otomobilin çakmağına takılan bu sistem aslında gerçek bir sistem bilgisine dayanarak pazarlanıyor fakat bu boyutta ve takıldığı yer itibariyle tasarruf sağlatması imkasıza yakındır. Otomobillerde kabin içi hava sirkülasyonunu sağlayan fan motoru ve radyatör fan motoru haricinde çok akım çeken herhangi bir motor yoktur ve onlarda aşırı yakıt tüketimine sebep olmamaktadır.
Tekin bey dediğiniz gibi aracın sistemi ile paralel çalışacak olan 2 3 tane minik kondansatör vardır içinde. ben kendi aracımda bu sistemin aslını kullandım tabi ek başka modifiyeler ile işe yarıyor ama tek başına bunun orjinali bile hissedilir bir etki yaratmıyorben Ebaydan aldım 2 yıl önce ozamanlar 83 dolar civarı idi fiyatı
4 tane alıp hepsini birbirine bağlayıp takınca tasarruf yapmayı bırak depoda ki yakıtı artırıyormuş.
Vedatçım zaten onu ibo alır almaz koltukların yağlı elbiselerle oturup mahvettiler tampon gitti ise bilgi hasar aldığı içindir durduk yere o tamponu sökmezler kanımca :S
buna saçmalığın daniskası denir. adamlar nasıl para kazanacağını biliyor. zaten bugünlerde iki şey çok rağbet görüyor. 1- yakıt tasarruf cihazı 2- bal
Furkan kardeşim bey diye hitap etmene gerek yok aracı geçen sene sattım bu arada içim sızlıyor hala ayrıntılı fotolar : http://www.cardomain.com/ride/2922589/2005-toyota-corollaaracıma kendi yaptığım modifiyeler el işi : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=25246.0
Sattıkları sahte ürünler onların cebine girsin emi