Gönderen Konu: dostluk da kazansın fenerim de ama nasıl olacak ki böyle  (Okunma sayısı 4644 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: dostluk da kazansın fenerim de ama nasıl olacak ki böyle
« Yanıtla #40 : Mart 20, 2012, 12:06:28 »
Yine eski nağmeler, bıkmadılar pes ya
Bir türlü açmadı şu Bahçedeki akasya
Varken mahkemelerde bu kadar dosya
Kucak açmış bekliyor sizleri Bankasya

:lol: :lol:

abi 10 numara olmuş :D
???

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 20, 2012, 12:06:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #41 : Mart 21, 2012, 17:27:49 »
bikaç gün geç girdim konuya da bakamadım.tam istediğim seviye de kalmış konuşmalar.bu olumlu.gereksiz laf kalabalığı yok bu da güzel.kısaca yamuk direk bizi kurtardı gibi görünüyor ama biraz da fenerli olarak maça bakalım biraz.
ilk dakikalarda başabaş giden oyunda gs nin adam paylaşımı hataları sonucu önce yetenekli sow ve sonra bomboş bırakılmış alex mesafeye bakmadan attı gölü.bunlar zaten yapılmaması gerken işlerdi gs için ve herkes gene mi die başladı düşünceye.ben hariç.yıllar önce baliçli boliçli kadro ile de 2*0 dan 2*2 yi görmüştüm.çünkü fenerde topu çeviren yoktu.şimdi futbolculara bakalım birde 2*0 olmuş.kanat oyuncularımız top getirmiyor ve savunmada yapmıyor.stoch ki maçın yıldızı olacak adam die beklenirken top getirmedi getirdiklerini ezdi.işte bunun edı rehavettir.ben atayımdır.ve bu olurken gol yerseniz maç başa döner.ee döndü de.ve gs nin forvet hattı ceza sahasını arı kovanına çevirdi.çok hareketli idiler.ve çok çabuk.şimdi şunu da eklemek lazım maçın hakkı bu oyun gidişatında gs nin idi.muslera bikaç topu çıkarmadan 3 olsa idi de maç gene kopardı.
necati güzel ortaya saçma sapan bir kafa da attı.ve pek çok pozisyon...özellikle son top 13 yıl için inanılmaz kader anı idi.gs ye tavsiyem samsundan gekası 1 maç için kiralasın..adamı tutamadık ya..sivas gs yi eledi bu gece gekas oynarsa samsun oynamazsa fener geçer diyorum.