0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o kadar verene kadar arabaya yay takın ben şahsen öyle yaptım suv sınıfından normal segmente döndürdüm arabayı
Arkadaşlar bu 1.33 aurislerin içi bej oluyormu yoksa düz siyahmı?
Mehmetcim o seriyle pek alakalı değil açıkcası modelle alakalı bir durum bir de aracın rengiyle ama 2012 modellerde içi bej diye biliyorum kesin olmamakla birlikte, ben beğeniyorum açıkcası.
1.33 comfort diye geçen seri işte içi bejmi bugun yolum düştü toyotaya 37.900 e düşmüş alaşım jant yok benim baktığmın içi siyahtı birde senin arabadaki alaşım jantlardan takıp 38.000 e vercekler fiyat çok hoşuma gitti açıkçası donanım olarak ta fena değil işimi görür benim . süratlede pek işim yok 1.3 motor . acaba içi bej olan varsa bekleyim diyorum acelem yok kafama çok yattı bugun bir auris lensemmi artık . Takırtı tukurtu yapmaz inş
eibach taktım 3 cm liklerden yaklaşık 3 ay önce 370 lira ya aldım 80 lirada taktırma parası verdim normalde sadece yay 500 tl yapıyor baya bastırdım bu fiyata aldım arabanın yol tutuşu inanılmaz değişti esp olmamasına rağmen virajlarda falan asla kendini bırakmıyor
Çok iyiymiş hakkaten bigün buluştuğumuzda bir tadına baktırırsın artık. ayıpsın al sök senin olsun
Arkadaşlar Aracın kendi üzerindeki orjinal spoiler sizin alacağınız ucu (gökyüzüne bakan ) dan çok,çok iyidir.Ya hep ya hiç
Enes kardeşim jantlar aynı ben de servisteki diğer jantları beğenmemiştim. internet üstünden sipariş edip taktırmıştım.jantları kapak olan arkadaşlara tavsiye gerçekten çok güzel duruyor.bu arada egzozlarda güzel olmuş.
Erol bey jantların resmi veya net üzerinden nerede bulabilirz bilgi verebilirmisinz? saygılarımla..