Geçen gün dediğim arabaya bakmaya gittim 2004 makyajlı kasa corolla.Sahibi sanırım çıldırmış.Son fiyat 27000 bin diyor ve 3 gün önce sıfır lastik taktım benzini full yaptım 27000 artı 4 lastik parası artı benzin parasınıda isterim diyor şaştım kaldım abi dedim istersen lastikleri sök jant üzerinde alayım arabayı.böyle saçma bir satıcı ilk defa gördüm yaaa sonuçta 2004 model bir araba 47000 km ama güzel araba ama ne olursa olsun böyle satış olmaz yaaa
çok istemiş..abimin aracı 2008 corolla o bile bu rakamdan biraz fazla istiyor..pes yani..
hadi çok istemiş onuda geçtim artı diyor adam ya onu anlaamdım yani dese ki fiyatı bu onu anlarım
2001 model Corollama Liberty Sigorta'dan 1400 lira civarına kasko yaptırdım geçen ay. İsterseniz kendilerini arayıp bir fiyat alın..
Allah korusun bir kaza durumunda Liberty Sigortadan para almak zor..Adamlar 2 aydır para verecekler..
Geçen gün dediğim arabaya bakmaya gittim 2004 makyajlı kasa corolla.Sahibi sanırım çıldırmış.Son fiyat 27000 bin diyor ve 3 gün önce sıfır lastik taktım benzini full yaptım 27000 artı 4 lastik parası artı benzin parasınıda isterim diyor şaştım kaldım abi dedim istersen lastikleri sök jant üzerinde alayım arabayı.böyle saçma bir satıcı ilk defa gördüm yaaa sonuçta 2004 model bir araba 47000 km ama güzel araba ama ne olursa olsun böyle satış olmaz yaaa
ben 2004 terrayı tam 5 yıl önce 25 bine sattım,hemde 55 bin km. de falandı
bu durumda senin arabaya 27 bin gayet normal bence , hem bak lastikleri de yeniymiş
Oynanmamışsa km. çok düşük ... daha ne olsun
ben 2004 terrayı tam 5 yıl önce 25 bine sattım,hemde 55 bin km. de falandı
bu durumda senin arabaya 27 bin gayet normal bence , hem bak lastikleri de yeniymiş
Oynanmamışsa km. çok düşük ... daha ne olsun
5 yılda araç fiyatları yükselmiyor düşüyor Kemal bey
aynen ya kemal bey sizin sattığınız da 2 yıllık arabayı vermişiniz şimdi ise 8 yıllık arabadan bahsediyoruz.fiyatı 27 bile çok fazla bence ve 27 artık lastik parası istiyor yani 28000 tl
yorumlara bkatım ama gördüğüm kadarı ile kimse bahsetmemiş: araç vergisi kasko bedelinin 1/5 inden fazla ise bir alt kategoriden hesaplanıyor yani araç 1,9cc ise 1,6 dan hesaplanıyor bilginiz olsun
Piyasadaki çoğu firma maalesef araç yaşı yüksekdikçe risk artığı gerekçesiyle teminat vermemektedir.
Bu konuda Anadolu sigorta çok güzel. 98 modele kadar olan araçlarınızı kaskolayabilirsiniz.
Hasar ödeme konusunda maalesef experin elinde. Exper yanlış beyanda bulunduğu takdirde ödeme gecikebiliyor. Bu durumda acentenizin devreye girmesi lazım.