0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıcam bir auris az kaldı 27.900 olmuş 1.33 ü
Aşık oldum galiba.
2 yerine 3 olacak galiba
37.900 olasın ??
aynen ya 2 ile 3 karışmış heyecan yapmışım heralde
35 tam puan alarak 5 yıldız ile ödüllendirildi,Çocuk ve yaya güvenliğinde sınıfında liderler arasında, Yandan çarpma testlerinde %100 başarılı olduEuro NCAP, güvenlik testlerinde, Auris'i yetişkin yolcu koruması kategorisinde en iyi derece olan 5 yıldızla ödüllendirdiğini doğruladı. Auris yandan çarpışma ve yandan direğe çarpma testlerinde 100% başarı göstererek toplamda, yetişkin yolcu güvenliğinde sınıfının en yüksek notu olan 35 puan aldı.
O bir Auris.O bir Toyota.
Bunlar şahane bilgiler. Aurisimin tam not aldığına çok sevindim. Seviyorum Aurisimi ben
Aurisimden ses gelmiyor seyir halindeyken,6.000km de ve yağ seviyesi gayet iyi durumda,her hangi bir sorunuda yok, çok sessiz bir motora sahip seyir halindeyken daha doğrusu motor ısındıktan sonra ses duymadım. Yakıtı oldukça iyi şaşırtıcı derecede ekonomik,karizmasıda gayet yerinde iyi ki Auris almışım. Maşallah Teşekkürler Toyota.Araç sahibi Serkan Şaylı.
bu panjurdaki logoyu nereden temin edebilriiz.
Ben bu logoyu gittigidiyordan 5 TL ye almıştım. İlanı yayından kaldırmışlardı ama az önce gittigidiyora baktım yeniden satışa sunulmuş ama 10 TL den.http://urun.gittigidiyor.com/garaj/arma-beyaz-kirmizi-trd-5004025-56201445
Esnaflık böyle bir şey değil kesinlikle.