0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kullanımla alakalı birazda Tosunum, çok şükür hiç bir sıkıntısı yok Serkanın aracıda aynı şekilde ee üsteki yorumlardanda anlaşılıyor.
Benim yarim de güzel banane banane ben de seviyorum!
Senin Yarin benden tam not aldı biliyorsunki Nagicim.
Evet Nagy yani koskoca Autobild in editöründen tam not aldı
Aurisim güzel o kadarrrr.Benim Corollamda güzel.O kadarrrr.
Bende sesin kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum..Aracı yormadan , sakin bir şekilde kullanırsanız şehir içinde herhangi bir sıkıntı olmaz..Uzun yola bende birşey diyemem
Beni ve yarimi sizler yarattınız teşekkürler teşekkürler, çiçekler odama lütfen
La ne adamsın sen ya. O da kimmiş benim yanımda bea.
E yarine bir lepege lazımdı artık
Yarime mi sahibine mi
Sence kime söylemiş gibi duruyorum
Biz Aurise nazar değmesin diye ses geliyor falan diyorduk. Ama hep şunu söyledim ben aracımı alırken çok ince eleyip sık dokudum. Golf aynı donanımda , benzer motorda arada aşırı fiyat farkı vardı almadım.Leon'un kalitesi kesinlikle bir golf değildi düşünmedim. Focus plastik kalitesi ve detaylarıyla yanına yaklaşamıyordu Toyota'nın, gürültülüydü. Hyundai İ30 tipten kaybetti, kia ceed de aynı şekilde içinize sinmeyen bir dış tasarım ve iç mekandaki garip bütünsüzlükten. Astranın yeni kasasının aynı donanımlısı uçuk fiyatlıydı, dış görüntüsündeki çekicilik içine binince basitleşiyor , dar iç hacmi hiç bana göre değildi. Ayrıca 2-3 yaşındaki Astra'lardaki tangur tungur sesleri bildiğim için uzak durdum. Megan ise fransız sert plastik kalitesizliği ve detaylara önem vermeme alışkanlığını devam ettirip kafayı dış tasarıma yormuştu, bildiğin megane dı. Bunları test etmem 3 ay fln sürdü, 2010 mayıs ayından ağustosa kadar araştırdım. Çok sevmeme rağmen biraz sportif görünmesini istediğim Auris makyajlanınca dikkatimi çekti. Test ettikten 3 gün sonra gittim aldım düşünmeden.Tek sıkıntı öndeki parçalı konsolun araç bozuk yollarda ilerlerken çıkardığı birbirine sürtünme sesleri. Torpido gözünde birşeylerin ses çıkarması gibi fln. Herzaman da olmuyor zaten, onun dışında maaşallah şimdiye kadar (23000 km de) benim hatam ile subap pullarının yerindne çıkması dışında(2 saatte halledildi) en ufak sorun çıkmadı. Ve şunu çok net söylüyorum içerisine binipte 'keşke bunu alsaymışım dediğim tek araç' Audi A3 , gerçekten onun sessizliğini ve detay kalitesini beğeniyorum ama işte aradaki fiyat farkını düşününce o heves te geçiyor. Bir araç için C segmentinde, parayı kolay kazanmayan orta düzey insanların araçlarında Sorunsuzluk-Masrafının az olması-uzun vadede değerini kaybetmemesi-2. elinin iyi olması - verdiği paraya değmesi diye kriter başlıkları açsak ben Auris'in birinci olacağına iddiaya girerim. 2. el piyasasına bakın örneğin bir astra, İ30, megane Auris'e göre hepsi çok geride. Auris'in bence sınıfta tek rakibi yıllardır kemikleşmiş bir marka olan Golf'tür ki onun da servise ne kadar gittiğini bilenler Auris der.