0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hazım abi bomba gibi gelecek inşallah buluşmaya hadi hayırlısı..yapabileceğimiz birşey olursada hiçbir zaman çekinme söyle lütfen Hazım abi...Bu arada ilginç bir detay paylaşmak istiyorum ayın 25inde yapılacak olan buluşma yerimizde opelsizasla.com'un astracılarıda bir buluşma ayarlamış Esas yerim olan astracılarıda yanımızda görecek olmak beni sevindirdi sürekli japonların arasında sıkışıp kalıyordum bu kez arkam sağlam geliyorum
necati duymamış olayım biz samurayız nazilerle neişin var bizim bir felsefemiz var iyilik ve doğruluk buarada haftasonu gelemicem izmitte ve istanbulda olacağım. pazar günü erken dönersem gelirim kaçta buluşma olacak
Seyit abi doğru söylüyorsun ama, iradem dışında gelişmiş olan bir organizasyonun ortasında buldum kendimi, gitmesem çok ayıp olucak şimdi...
itiraz ediyorum vizeside yokmuş!!!! şaka bir yana en azından uğramaya çalışırsan çok güzel olur...
Yahu işten güçten giremiyordum siteye fazla.Kaçırdım buluşmayı iyi mi
eminim çok güzel bir buluşma olmuştur, birdahaki sefere artık...Birdahaki buluşma mangallı olsun bence
Seyit abi hepinize çok teşekkür ederim. Benim için çok iyi oldu epey bir doping almış oldum.
Mangalı sen yakacaksın ama.