Gönderen Konu: İlkokul anılarınız?  (Okunma sayısı 2626 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: İlkokul anılarınız?
« Yanıtla #20 : Mart 03, 2012, 18:00:59 »
müdür kapısının yanında 2 sınıf vardı, ben uzak olan kapıya yaslanmış komşu kızı sınıf arkadaşımla konuşuyordum... müdür bir hışımla kapısını açıp "kapıyı ne kıcırtatıyorsun deyip ansızın okkalı çaktı" göz kısmınıda avuç içine aldığından gözde ilk yıldız çakmasını orada yaşadım... diğer sınıf kapısını kıçırtan velet hızlı davrandığından dayağı ben yedim....

Muhammet abicim,seninkide haksız bi şamar olmuş. :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 03, 2012, 18:00:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 03, 2012, 18:15:53 »
İlkokulda, kantin nöbetini iple çekerdik. Simit satardık, bir havalara girerdik :D
Beşinci sınıfta tükürük savaşı yapardık. Bizim sınıf koridorun sonunda olduğu için, genelde onlar başlatırdı :D
Müdür bizi bodrumdaki yarım metrelik fareler ile korkuturdu.

Enteresandır, ilkokul, ortaokul ve lisede hep B sınıfındaydım :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #22 : Mart 16, 2012, 20:35:59 »
Orta okul ve lise hayatımda sınıf başkanıydım.Çokta sınıfı sıkmazdım oturun susun diye bazen kendim kışkırtırdım bazende kızar herkese bağırırdım :)))) birgün müdürden fırca yedim sınafa sinirli bişekilde girdim yakın arkadaşıma sırasına geçmesi için uyardım geçmedi birdaha geçmesini söyledim geçmeyinde sırasına doğru ittim sırasına geçmiş oldu bende tam dönüp tahtaya doğru ilerlemeye başlamak isterken oda beni itti dengemi kaybedip yanlamasına düşüp kafamı sıranın sivri olan kısmına çarptım oan sadece acı hissettim ve hiç sesim çıkmadı kankim şafak yahya ya dönüp öldü oğlu öldü dedi :)))))) ben duyuyorum ama acıdan cevap veremiyorum:)))) sonra elimi kafamdan çektiğimde kafamın kanadığını görünce sinirlenip kalktım yahya yı dövdüm :))) sonra müdürün yanına çıktık kafamdan dolayı izin alıp hastaneye gitmek için ne oldu dedi kavga ettim dedim kızı iyi dövdünmü dedi bende erkekti diyince ozaman benden sana 3 gün izin helal olsun demişti:))))))))))) hala o arkadaşımla görüşürüz ve kafamda 3 dikişle ondan hatıra ile dolaşıyom:))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 16, 2012, 20:40:43 »
Orta okul ve lise hayatımda sınıf başkanıydım.Çokta sınıfı sıkmazdım oturun susun diye bazen kendim kışkırtırdım bazende kızar herkese bağırırdım :)))) birgün müdürden fırca yedim sınafa sinirli birşekilde girdim yakın arkadaşıma sırasına geçmesi için uyardım geçmedi birdaha geçmesini söyledim geçmeyinde sırasına doğru ittim sırasına geçmiş oldu bende tam dönüp tahtaya doğru ilerlemeye başlamak isterken oda beni itti dengemi kaybedip yanlamasına düşüp kafamı sıranın sivri olan kısmına çarptım oan sadece acı hissettim ve hiç sesim çıkmadı kankim şafak yahya ya dönüp öldü oğlu öldü dedi :)))))) ben duyuyorum ama acıdan cevap veremiyorum:)))) sonra elimi kafamdan çektiğimde kafamın kanadığını görünce sinirlenip kalktım yahya yı dövdüm :))) sonra müdürün yanına çıktık kafamdan dolayı izin alıp hastaneye gitmek için ne oldu dedi kavga ettim dedim kızı iyi dövdünmü dedi bende erkekti diyince ozaman benden sana 3 gün izin helal olsun demişti:))))))))))) hala o arkadaşımla görüşürüz ve kafamda 3 dikişle ondan hatıra ile dolaşıyom:))))))

Sanada iyiki laf attım hemen damladın bakıyorumda. :P
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Mart 16, 2012, 20:50:51 »
Sanada iyiki laf attım hemen damladın bakıyorumda. :P

hadi be:))) ben burdaydım yorumları okuyordum fotolara bakıyordum:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 16, 2012, 21:10:30 »
 Çok iyiymiş Neslihan. :):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #26 : Mart 16, 2012, 23:39:48 »
Çok iyiymiş Neslihan. :):)

Valla iyimi kötümü bilmiyorum ama 3 dikişi yiyen ben oldum :) :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 16, 2012, 23:57:03 »
Valla iyimi kötümü bilmiyorum ama 3 dikişi yiyen ben oldum :) :D

Çok geçmiş olsun.

Bende ilkokulda Türkiye'ye geldiğimde iki kız beni kızlar tuvaletine çekmişti. Bende onlardan kurtulmak isterken onları itmiştim, onlarda düştü, teki pis bir yere doğru düşmüştü. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #28 : Mart 17, 2012, 00:04:52 »

Çok geçmiş olsun.

Bende ilkokulda Türkiye'ye geldiğimde iki kız beni kızlar tuvaletine çekmişti. Bende onlardan kurtulmak isterken onları itmiştim, onlarda düştü, teki pis bir yere doğru düşmüştü. :)

teşekkür ederim :)) sizinki daha enteresanmış kızlar bırakmıyormuş peşinizi bide tuvalete çekmişler onunda sonu kötü olmuş :))))))))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 17, 2012, 07:23:15 »
okula başlamadan okuma yazma öğrendiğim için sınıfta kazandığım ayrıcalık ve okuma yarışmalarında hep birinci olmam dolayısıyla ilk iki yıl üstüste sınıf başkanı olmam bir yana oldukça eğlenceli ve koşuşturmalı 2 yıl geçirdim..İkinci sınıfın sonunda babamı kaybetmekle tabi ne ders  başarısı kaldı ne eğlence..Çocukluğum da bitti tabi..Google earth sağolsun ara ara girer uydudan bakarım okuluma  :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 17, 2012, 10:52:37 »
Hepimiz gibi benim de pek çok acı tatlı anım var ama içlerinden birini hiç unutamıyorum. 3. sınıftaydım. Resim dersindeyiz. Resim yapma yeteneğim hiç yoktur. Orta okulda bile resim hocası kerhen 5 verip (10 üzerinden) geçirirdi. Yazım okunaklıdır ama font karakteri açısından 7-8 yaşındaki öğrencilerin seviyesindedir :D Her neyse lafı uzatmayayım, yine muhteşem (!) bir resim çiziyordum. Tüm sınıf dalga geçmeye başladı benle. Hani filmlerde etraftan gelen olumsuz uyarılar, sözler, kahkahalar, vs kahramanımızın beynini kemirir ve kahramanımızın dış dünya ile tüm irtibatı kesilir ya, aynen ben de öyle oldum :) Kan beynime sıçradı. Yanımda oturan arkadaşım da şuh bir kahkaha atınca, dayanamayıp sağ elimin tersiyle buna çok sert bir yumruk savurdum. Yumruğun arkadaşımın burnuna isabet ettiğini hatırlıyorum sonra film kopmuş bende. Sanırım bir süre sınıfta derin bir sessizlik olmuş. Daha sonra kendime geldiğimde gördüğüm manzara etrafımızdaki sıraların ve yerlerin kan gölüne döndüğü idi. Normalde böyle bir hareket yapan öğrenci, o günün şartlarında sağlam dayak yerdi ama annem de aynı okulda ve aynı devrede öğretmen idi. Sınıf öğretmenim beni direkt anneme teslim etti  ::) Annem de hesabımı evde bir güzel gördü  :-[
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 17, 2012, 11:06:04 »
İlk okulda tek hatırladığım karşımızdaki sınıfla bizim sınıf toplu olarak kavga etmiştik o zamanlar elbise askıları sınıf dışındaydı tam askılar önünde olmuştu kavga bütün montlar yerde :D kavga bitiminde modumu aldığımda omuz tarafının yırtılmış olduğunu görmüştüm 1 hafta önce çok isteyerek aldırdığım montum yırtılmıştı çok üzülmüştüm :( (evedeki kavkayı yazmıyorum :D)
2011 auris d4d comfort extra kar beyaz