0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
müdür kapısının yanında 2 sınıf vardı, ben uzak olan kapıya yaslanmış komşu kızı sınıf arkadaşımla konuşuyordum... müdür bir hışımla kapısını açıp "kapıyı ne kıcırtatıyorsun deyip ansızın okkalı çaktı" göz kısmınıda avuç içine aldığından gözde ilk yıldız çakmasını orada yaşadım... diğer sınıf kapısını kıçırtan velet hızlı davrandığından dayağı ben yedim....
Orta okul ve lise hayatımda sınıf başkanıydım.Çokta sınıfı sıkmazdım oturun susun diye bazen kendim kışkırtırdım bazende kızar herkese bağırırdım ))) birgün müdürden fırca yedim sınafa sinirli birşekilde girdim yakın arkadaşıma sırasına geçmesi için uyardım geçmedi birdaha geçmesini söyledim geçmeyinde sırasına doğru ittim sırasına geçmiş oldu bende tam dönüp tahtaya doğru ilerlemeye başlamak isterken oda beni itti dengemi kaybedip yanlamasına düşüp kafamı sıranın sivri olan kısmına çarptım oan sadece acı hissettim ve hiç sesim çıkmadı kankim şafak yahya ya dönüp öldü oğlu öldü dedi ))))) ben duyuyorum ama acıdan cevap veremiyorum:)))) sonra elimi kafamdan çektiğimde kafamın kanadığını görünce sinirlenip kalktım yahya yı dövdüm )) sonra müdürün yanına çıktık kafamdan dolayı izin alıp hastaneye gitmek için ne oldu dedi kavga ettim dedim kızı iyi dövdünmü dedi bende erkekti diyince ozaman benden sana 3 gün izin helal olsun demişti:))))))))))) hala o arkadaşımla görüşürüz ve kafamda 3 dikişle ondan hatıra ile dolaşıyom:))))))
Sanada iyiki laf attım hemen damladın bakıyorumda.
Çok iyiymiş Neslihan.
Valla iyimi kötümü bilmiyorum ama 3 dikişi yiyen ben oldum
Çok geçmiş olsun. Bende ilkokulda Türkiye'ye geldiğimde iki kız beni kızlar tuvaletine çekmişti. Bende onlardan kurtulmak isterken onları itmiştim, onlarda düştü, teki pis bir yere doğru düşmüştü.