0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hımm anladım ben 1.6 larda Xenon var zannediyordum.
Eski kasa Avensis'lerin Elegant donanımlarının hepsinde fabrika çıkışı xenon far ve pek tabi far yıkama ile otomatik far yükseklik ayarı var diye biliyorum.
İyide bu araçlar nasıl geçecek o zaman testten?
bende passatla kalmıştım muayenede yükseklik ayarı yok diye 1 hafta önce de corollayla ceza yedim mersin de sis farı yüzünde 72 lira
Geçmiş olsun Bayramcım, çok şaşırdım özellikle xenon meselesine Anlamış değilim şimdi ben,m aracım orjinal xenon çıkışlı ama muayeneden geçememesi tam bizlik bir mesele olmuş bravo onlara.
teşekkür ederim kardeşim işin enterasan tarafı sislerdeki xenonlara tek kelime etmeden açı ayarları yanlış diye hafif kusurlu olarak geçirmeleri otomatik yükseklik ayarlayıcısı olmazsa olmaz ama en azından mercekli ve far yıkaması olanları hafif kusurla geçirmeleri gerekirdi...
Ne kadar saçma bir olay resmen komedi bu kadarda büyük bir saçmalık yeni görüyorum normal şekilde xenona bende karşıyım ama oto. ayarlayıcı olmayınca olmaza karşıyım büyük bir saçmalık.böyle düşünmeden önce bir deneme yapmalısınız. benim aracımda orjinal xenon var ve halojen ampulleri olan farlardan daha az göz alıyor. birde sonradan takılma xenon olana bakın. sadece deneyin derim.
Çağrı bey deneme yaptığım için bu kadar net konuşuyorum zaten. Benim üstteki yazımıda okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız siz benim yazdıklarımı yazmışsınız zaten.
Sercan;Aurislerin xenonlu fabrika çıkışlılarının otomatik yükseklik ayarı yok mu?
Yüksekliği elle ayarlıyorsun abicim. Burda bahsedilen farın kendi kendine dönmesiyle alakalı değilmi ben mi yanlış anlamışım.