0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olumlu olumsuz tüm yorumlarınız ve iyi dilekleriniz icin tek tek tesekkür ederim..Hemen hemen bekledigim yorumlar geldi..Auris' e Mercedes jantımı olur canım diyen arkadaslarımız var icimizde..Bakın arkadaslar yurtdısında bunun örnekleri cok..Scirocco'ya Bentley,Audi TT 'ye Porsche,Mini Cooper 'a Corvette Jantı takan cok kisi var..Bundan ziyade bu zevk meselesidir ben markalara takılmıyorum yakısanı yapıyorum..Bana göre yakısıyodur bir baskasına göre yakısmıyodur zevk meselesi..Ahmet aklımda olan bir kac sey var yapılacak henüz yeni basladık Fotograflar aynı oldu evet fakat yakında cok cok farklı fotograf calısmalarımız olucak onları paylasırız ins..
Sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim... Modifiye dediğin aracı kişiselleştirmektir, evden indiğinde ''ooooğllummm neabıyon lennn'' demektir... Dışarda gördüklerinde aaa bu ''X''in arabası denilmesi önemli olan... Yoksa zaten tek düze sıradan otomobillere bineriz...
Yasım 25 Sercan..Hosbulduk tesekkür ediyorum..
Araç çok güzel olmuş güle güle kullanın.Benim fotograflardaki kalite dikkatimi çekti.Sanırım profesyonel çekim.Değilse şapkam çıktı Jant konusunda evet bende farklı jant kullananları gördüm ancak logoyu yoketme imkanın varsa daha güzel olur.
Yanaklarınada bayıldım ayrıca.
Sımdı modıfıyede kısıden kısıye degısır kımı soft kımı hard modıfıyeden hoslanır. Hanı bı soz vardır modıfıye yasam tarzıdır dıye klasık ama gercekten dogru modıfıye kelımesı duyunca cogu ınsanın aklına ılk etapta gorsellık gelır ama bence modıye performansa dayalı yapılanlardır. Motorun gucunu arttırmak, egzos vs. Vs. Neyse cok uzatmayayım ama ben hala jantları sevemedım tabıkı arkadasın zevkı. Yenı resımlerı beklıyoruz
Benim fikrim;Tek kelimeyle muhteşem olmuş, tek eksik bazı arkadaşlarında dediği gibi jantlardaki mers. amblemi. onun haricinde müthiş yaa... jantlar beni öldürdü yahu buna benzer birşey alırım aldığım zaman ...