0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Becayiş kavramını biraz değiştirselerde meslek değişimi şeklinde uygulasalar ne güzel olurdu (Hayal gücününde bu kadarı)
Otomobil, elektronik ve inşaat sektörlerinde dünyada 1 numara olan Japonya'da bu boyumla tekrar dünyaya gelmek isterdim.Bu arada, Japon Balina ve Fok avcılarına kocaman bir "Hayır".Diğer taraftan yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir söz vardı,Şimdiki aklım olsaydı geçmişteki hatalarım olmazdı, geçmişteki hatalarım olmasa şimdiki aklım olmazdı.Hakan bey, böyle günlerde bir kadeh kırmızı şarap deneyiniz.
Aslında her sabah uyanma bir yeniden doğuştur.Ben orta çağda, kılıcım, ok ve yayım, atım ile yaşamak, dünyayı gezmek isterdim. Diğer taraftan; çok daha medeni, teknolojik bir gelecekte de olmak isterdim.
babamla daha çok vakit geçirmek ve ingilizceye küçük yaşta asılmak isterdim...
Yöntem konusunda yardımcı olabilirim. Diğer taraftan İngilizce espri konusunda da başarılısınız, demek ki başlangıç seviyesinde de değilsiniz.
keşke diğeriyle ilgili yardımcı olabilseymişsiniz şaka bir yana ingilizceyle anlaşamıyoruz. o yüzden severek ayrıldık
İngilizceyle severek ayrıldığınız belli, Yarisini size bırakmış, Malesef diğer konuda uzaktan yardım veremiyoruz.. (şifreli gibi oldu, "hasar" konusunda diye açıklama yapayım).
Küçükken sorduklarında hep pilot olacağım derdim. bundan dolayı Öss 'ye daha çok çalışıp, Hava Harp Okuluna gitmek ve pilot olmak isterdim.
Aha, yakaladım seni Coşkun. Bence bundan sonra da dünyaya yeniden gelmiş gibi yaşamamak için bir neden yok. Murat çok güzel söylemiş; doğrular ve belki hatalar bizi biz yapan şeyler. Tekin beyin atasözü bağbındaki sözü de aynı yönde. Bunları farkedebilmek bile güzel. Coşkun, yarana tuz basmış gibi oldum ama asıl amacım şuydu; bir an durup geçmişi sindirmek ve sonra geleceğe daha huzurla bakmak. Geçmişi sindirmezsek o hataların ya da doğruların gelecek için bir anlamı olmaz.
sayısal lotoda geçen hafta 1-3-25-39-47-49 sayılarına oynardım.