Beyler ben hiç birseye degismem... parçaları söylüyorum... 2 çift adet pionner 6985 orjin japon malı...2 adet pionner ımpp 25 cm veya 30 cm yerine göre... amfi olarak.. 602 ve 702 pionner çift olacak sekilde secebilirsin 602yi kolonlara 702 woofera verebilirsin... bu tesisatı sabah aksam dinle kafa yormaz... jbl miş yeni cıkan pionnerlermiş chine mallarıyla karıstırmayalım lütfen... bu parcaları bulmak zor ama bulursan ortalıgı dagıtırsın... bass içinde vurur tok ve dehset şiddetli... benim teypcide var suan 1. çift 6985 1.çift 6975 20 cm 2 adet ımpp 602 702 amfiler var... daha büyütücez ... suanki ses o kadar tatlı ki oturan kalkmıyo

hergün sarja baglıyoruz aküyü

daha kapasitör filanda takmadık... he pardon teybi unuttuk... pionner 9200 ama bulamazsın o yüzden 8600 tercih etmelisin ve 6'lı cd calar pionner almalısın.... pionner japan mallardan baskası lop lop...
orjinal teyp ile imkansız istedigin sesi alamazsın ben 2002 toyotada sesi bi zaman sonra bası bırakıyo tiz veriyo ve sesi bozuyo... igrenc bi yapı var hiç tavsiye etmem teyp değiştirmiceksen tesisat yapma derim :S cıldırırsın... bende tesisat var evde yatıyo

ah su babalar ykmu yaptırmıyo birsey:)