Gönderen Konu: ACİLLL MÜZİK SİSTEMİ!!  (Okunma sayısı 6239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: ACİLLL MÜZİK SİSTEMİ!!
« Yanıtla #20 : Ocak 15, 2009, 01:21:01 »
ben satacam ıstersen ıırtıbata gecelım hepsının garantısı var pıanner hepsı 600 tl bırakacam
asicocuk

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 15, 2009, 01:21:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 23, 2009, 21:38:01 »
Beyler ben hiç birseye degismem... parçaları söylüyorum... 2 çift adet pionner 6985 orjin japon malı...2 adet pionner ımpp 25 cm veya 30 cm yerine göre... amfi olarak.. 602 ve 702 pionner çift olacak sekilde secebilirsin  602yi kolonlara 702 woofera verebilirsin... bu tesisatı sabah aksam dinle kafa yormaz... jbl miş yeni cıkan pionnerlermiş chine mallarıyla karıstırmayalım lütfen... bu parcaları bulmak zor ama bulursan ortalıgı dagıtırsın... bass içinde vurur tok ve dehset şiddetli... benim teypcide var suan 1. çift 6985 1.çift 6975  20 cm 2 adet ımpp 602 702 amfiler var... daha büyütücez  ... suanki ses  o kadar tatlı ki oturan kalkmıyo :) hergün sarja baglıyoruz aküyü :P  daha kapasitör filanda takmadık... he pardon teybi unuttuk... pionner 9200  ama bulamazsın o yüzden 8600 tercih etmelisin ve 6'lı cd calar pionner almalısın....  pionner japan mallardan baskası lop lop...

orjinal teyp ile imkansız istedigin sesi alamazsın ben 2002 toyotada sesi bi zaman sonra bası bırakıyo tiz veriyo ve sesi bozuyo... igrenc bi yapı var hiç tavsiye etmem  teyp değiştirmiceksen tesisat yapma derim :S cıldırırsın... bende tesisat var evde yatıyo :) ah su babalar ykmu yaptırmıyo birsey:)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh