0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orjinal kap mı 10 lira Mahmut? Nerde?
Birde Chip i yeni kap a hangi yapıştırıciyla sabitleyebilirim?
http://www.ebay.com/itm/Blank-Remote-Key-Shell-Case-For-Toyota-Corolla-Avalon-Camry-3-Buttons-T0191-/230867620487?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35c0c85287&vxp=mtr
Toyotalarda anahtar kanalları 2 farklı biçimde. Umarım buna dikkat etmişsinizdir.
Basit 404 lerle yapsak zararı olurmu acaba?
404 eritebilir plastiği bence ... silikonla daha iyi olur gibime geldi ... ama yinede pek bir fikrim yok sadece bir tavsiye
Özer abi ona dikkat etmedim .Bende birtane sustalı kap aldım umarım olur .
Sustalıda sorun olmaz. Benim getirttiklerim de uymadı ama anahtarcılarda yedek bıçak uç oluyor ve uyuyor. Onlardan kolayca temin edersin. Ben yukarda sözünü ettiğim yerlere yaptırdım. İkinci yazdığım yeri daha çok tavsiye ederim.
Ozaman sadece tabanına azcik sürcez.
Japon değil aslında o Bencede yakar bildigin yurdum dandik UHU olurmu diye düşündüm hem sabit tutar hemde sökmesi kolay. Silikon en garantisi ama dediğiniz gibi
Ya Emre silikonla ne alıp veremediğin var . Gerçi koskoca silikon onun için açılmaz ama mecbur açacan geri kalanı hemen bir yerlerde kullanırsın .
Emre resimlerde sağlam gözüküyor umarım uzun yıllar kullanırsın . Tekrardan hayırlı olsun .Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler . Bana çok lazım olacağa benziyor .
Eyvallah Mahmut sağolasın sustalin gelsin sen daha rahat yaparsın eminim. Ben bu konularda acemiyim bu forumla tanısınca ilgi duydum bu konulara el yatginligi yeterince yok yani. Ama sorun olursa her türlü yardımcı olurum calışmanı yap sende görüş ve resimlerini bekliyoruz malum bı cok arkadas cesaret edemiyor bu konulara deger mı değmezmi tecrübe soruyorlar
Sabırsızlıkla aldığım kabı bekliyorum . Gelsin bende resim çeker paylaşırım.
Senin aldığın kapla benimki arasında cok bı fark olduğunu sanmam Mahmut ama kısmet bakalım chipi nasıl çıkaracaksın? Bide yumuşak plastik tuşların basma kalıbı var onun kulakları oturacak mı yoksa kescenmi merak ediyorum bende
Emre gelsin gerekirse kesecem .Senin aldığın kabın linkini versene bir bakim . Benim aldığm bu : http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-CAMRY-Corolla-Avalon-3-Buttons-Flip-Key-Remote-Case-/230705435638?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item35b71d93f6Chip konusunda anahtarı iç taraftan biraz zedelicem gerekirse .