0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
heyecanla foto bekliyoruz selim bey bu arada jantları kaça aldınız?
Sarıları Satmaya karar verirseniz , aklınızda buluniym.
pesimist yaklaşıp heves kırmayalım bence.. Hem selim bey hayal gücüne de güveniyor nasılsa
bilmiyorum ama şuana kadar yaptıklarımda hiç yalan olmadı tam olucak tek yapmam gereken jantları beklemek
Dünya üzerinde görülmemiştir pesimist yaklaştığım Bu kadar özgüven fazla Selim bey İyi niyetle yalan olmaz inşallah dedim, hani daha önceden ps yardımıyla ya da başka bir araç üzerinde jantları görmek daha hoş olurdur diye
jant gerçekten çok etkileyici bencede yakışır bu arada jantın linkini alabilirmim
teşekkür ederim ya çok güzel jantlar varmış burda
biri de el atıp fotoşop yapmadı ki
estafurullah ahmet iyiniyetinizden hiç şüpem yok zaten o maksatla yazmadım sadece göz aşinalığı olarak çok şık duracağı için bu kadar emin konuştum yanlış anlamayın
toyota da adı "p" harfiyle baslyan bi jant var. adaı gelmiyo aklıma. Benzer bi jant bende onu düsünüyodum ancak yaklasık 3.000 tl fiyat verdiler.
evet pitline. bana da cok geldi zaten. ben de var 17 jant siyah. aracımda siyah oldugundan cok bicimsiz gelmeye basladı gözüme. o yüzden degistirmeyi düsünüyorum.
Selim abicim, bence orjinal Toyotoasportun jantlarından tercih etse süper olur.Eğer istersen yardımcı olabilirim.
evet volkan senin araçta yanlış hatırlamıyorsam yayda vardı benim sarılar gerçekten on numara olur siyah üstü tercih sebebi tabi
sercancım toyota sport çok cezbetmiyor beni hani nebiliyim daha farklı olsun derdim o anladın sen onu