0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tarife örnek verirmisiniz:)
Araba kullanmak Trabzon'da kolay ama kimseyle trafikte tartışmayın bence çeker vurur
Merhaba,5 senedir Trabzon'dayim ogrenci olarak, Trabzon trafigi kisaca ozetlenmek gerekirse, diger uyelerinde bahsettigi tarzdadir asagi yukari. Yalniz dikkat edilmesi gereken nokta, cok sik karsilasilmasa da, ozellikle dolmuslarin trafik kurallarindan habersiz olmasidir. Sahsen icinde bulundugum dolmusta soforun kendisini gecmek isteyen baska bir aracin onune hafif bir direksiyon hareketiyle yaklasip "oyle frene basarsin iste " dedigine canli sahidimdir. Tek yonlu yollara dikkat edilmeli, meydan civarinda artik Trabzon Belediyesi İSPARK tarzinda bir olusuma gitmis durumda fakat ne olursa olsun meydana gidilecekse araba kullanilmamasi daha iyi bir tercih olacaktir. Ve tabi bence.
)) geçenlerde bir haber vardı trabzonda hırsız bankaya giriyor ve eller yukarı bu bir soygundur diyor:))) sonra?sonrsası şu bankadaki müşteriler bellerindeki silahla hırsızı etkisiz hale getiriyorlar:))))bu ancak trabzonda olur:) bu arada gökhan kardeşimede teşekür ediyorum veridği bilgilerden dolayı:)
Uzun sokak hala trafiğe açıkmı
))ahmetim adres sormaya cesaretim yok:)))) o kesin:))) hırsız da değiliz çok şükür banka soyalım:)))) adım idris de değil ki temelin hışmına uğrayalım:))))) allah razı olsun kardeşim:)
Tecrübeyle sabittir.Resim çekeceksen önce sağına soluna bak, sakıncalı durum var mı diye yada yabancı olduğunu iyice belli et ))))))))
Onemli degil, baska yardim edebilecegim durum varsa elimden geleni yaparim.İbrahim Bey'inde soyledigi gibi Uzun Sokak trafige kapali birkac senedir. Tabakhane yolundan da dolmuslarin Maras Caddesi'ne gelmesi yasak. Maras Caddesi'nin meydanda kalan kismi da artik tek yonlu, Meydan Park'tan Valilik yonune gidis yok.Yani anlatmak istedigim bilmeyen icin ufak bir karisiklik soz konusu
mehmet bey mesele orda zanten:))) hangi durum sakıncalı durum:))))
gökan kardeşime bir iki sorum olacak hazırordayken:)hava alnından meydan denilen yere geldim ve muhtemelen ordanda boztepe denilen yere gideceğim,tüm bu anlatılanları gördükden sorna orayı yaşamak istiyorum:) şimdi sorum şumeydandan boztepeye nasıl gidebilrimi bu 12.sorum ise bu iki yer arasında yada boztepede nerede KUYMAK yiyebilrim:)))3.sorum boztepede konak denilen bir yer varmış burası neyin nesidir?şimdiden teşekür ederim:)