Gönderen Konu: trabzonda araç sürmek  (Okunma sayısı 4605 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: trabzonda araç sürmek
« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2012, 11:56:47 »

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2012, 11:56:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 23, 2012, 15:39:36 »
Buno sormaycaktın Ya seydi :)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 24, 2012, 12:51:40 »
:):):)):):)))))))))) vallahi çok güldüm yaaaa inanın gitmek içni sabırsızlanmaya başladım:)) nelerle karşılaşacağım bilmiyorum ama filme bakılırsa kısmen şanslıyım çünkü adres soran konumunda olacağım:):):):) en azında mermi manyağı olmayacağız::)):)))))))

emeğinize sağlık dostlar:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Kilometre: 140
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 28, 2012, 02:47:04 »
Merhaba,

5 senedir Trabzon'dayim ogrenci olarak, Trabzon trafigi kisaca ozetlenmek gerekirse, diger uyelerinde bahsettigi tarzdadir asagi yukari. Yalniz dikkat edilmesi gereken nokta, cok sik karsilasilmasa da, ozellikle dolmuslarin trafik kurallarindan habersiz olmasidir. Sahsen icinde bulundugum dolmusta soforun kendisini gecmek isteyen baska bir aracin onune hafif bir direksiyon hareketiyle yaklasip "oyle frene basarsin iste :)" dedigine canli sahidimdir. Tek yonlu yollara dikkat edilmeli, meydan civarinda artik Trabzon Belediyesi İSPARK tarzinda bir olusuma gitmis durumda fakat ne olursa olsun meydana gidilecekse araba kullanilmamasi daha iyi bir tercih olacaktir. Ve tabi bence.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #24 : Mart 01, 2012, 16:45:40 »
Araba kullanmak Trabzon'da kolay ama kimseyle trafikte tartışmayın bence çeker vurur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mart 02, 2012, 09:55:14 »
Araba kullanmak Trabzon'da kolay ama kimseyle trafikte tartışmayın bence çeker vurur

:))) geçenlerde bir haber vardı
trabzonda hırsız bankaya giriyor ve eller yukarı bu bir soygundur diyor:)))
sonra?
sonrsası şu bankadaki müşteriler bellerindeki silahla hırsızı etkisiz hale getiriyorlar:))))
bu ancak trabzonda olur:)

bu arada gökhan kardeşimede teşekür ediyorum veridği bilgilerden dolayı:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 02, 2012, 13:55:21 »
Merhaba,

5 senedir Trabzon'dayim ogrenci olarak, Trabzon trafigi kisaca ozetlenmek gerekirse, diger uyelerinde bahsettigi tarzdadir asagi yukari. Yalniz dikkat edilmesi gereken nokta, cok sik karsilasilmasa da, ozellikle dolmuslarin trafik kurallarindan habersiz olmasidir. Sahsen icinde bulundugum dolmusta soforun kendisini gecmek isteyen baska bir aracin onune hafif bir direksiyon hareketiyle yaklasip "oyle frene basarsin iste :)" dedigine canli sahidimdir. Tek yonlu yollara dikkat edilmeli, meydan civarinda artik Trabzon Belediyesi İSPARK tarzinda bir olusuma gitmis durumda fakat ne olursa olsun meydana gidilecekse araba kullanilmamasi daha iyi bir tercih olacaktir. Ve tabi bence.

Uzun sokak hala trafiğe açıkmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3. Sınıf Öğretmeni
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '14
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 03, 2012, 22:52:20 »
Kapalı 2-3 yıldır.
2011 1.33 Corolla Comfort Gümüş Gri.30 bin km de 39500 e satıldı.07.08.2014

2011 1.6 Avensis Elegant Ekstra Beyaz.18 Binkmde-Düzcede
2014 1.4 Corolla Advence M/M İnci beyaz.0 km Bursada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 9GAG - Just For Fun
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Mart 03, 2012, 23:03:17 »

:))) geçenlerde bir haber vardı
trabzonda hırsız bankaya giriyor ve eller yukarı bu bir soygundur diyor:)))
sonra?
sonrsası şu bankadaki müşteriler bellerindeki silahla hırsızı etkisiz hale getiriyorlar:))))
bu ancak trabzonda olur:)

bu arada gökhan kardeşimede teşekür ediyorum veridği bilgilerden dolayı:)

Onemli degil, baska yardim edebilecegim durum varsa elimden geleni yaparim.

Uzun sokak hala trafiğe açıkmı

İbrahim Bey'inde soyledigi gibi Uzun Sokak trafige kapali birkac senedir. Tabakhane yolundan da dolmuslarin Maras Caddesi'ne gelmesi yasak. Maras Caddesi'nin meydanda kalan kismi da artik tek yonlu, Meydan Park'tan Valilik yonune gidis yok.

Yani anlatmak istedigim bilmeyen icin ufak bir karisiklik soz konusu :)
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mart 04, 2012, 10:22:18 »
anlattıklarınızdan sonra inaanın trabzonu yaya gezmeye karar verdim:))))) en azından orayı doya doya yaşama imkanım olacak galiba:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mart 04, 2012, 10:23:21 »
Abi doya doya yaşayayım derken ömrüne doyamadan gitme sonra :P    (Latife tabiki Rabbim korusunnn)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Mart 04, 2012, 10:27:37 »
:)))ahmetim adres sormaya cesaretim yok:)))) o kesin:))) hırsız da değiliz çok şükür banka soyalım:)))) adım idris de değil ki temelin hışmına uğrayalım:))))) allah razı olsun kardeşim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mart 04, 2012, 10:33:36 »
Oh oh maşallah abi dersine iyi çalışmışsın :D Geri gelincede yaşadıklarını yazda gelecek nesillere ders babında okuturuz ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mart 04, 2012, 10:49:17 »
:))) eyvallah ahmetim:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 04, 2012, 15:06:26 »
:)))ahmetim adres sormaya cesaretim yok:)))) o kesin:))) hırsız da değiliz çok şükür banka soyalım:)))) adım idris de değil ki temelin hışmına uğrayalım:))))) allah razı olsun kardeşim:)
Tecrübeyle sabittir.Resim çekeceksen önce sağına soluna bak, sakıncalı durum var mı diye yada yabancı olduğunu iyice belli et :)))))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Mart 04, 2012, 15:47:00 »
Tecrübeyle sabittir.Resim çekeceksen önce sağına soluna bak, sakıncalı durum var mı diye yada yabancı olduğunu iyice belli et :)))))))))

mehmet bey mesele orda zanten:))) hangi durum sakıncalı durum:))))???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mart 04, 2012, 15:51:20 »
Onemli degil, baska yardim edebilecegim durum varsa elimden geleni yaparim.

İbrahim Bey'inde soyledigi gibi Uzun Sokak trafige kapali birkac senedir. Tabakhane yolundan da dolmuslarin Maras Caddesi'ne gelmesi yasak. Maras Caddesi'nin meydanda kalan kismi da artik tek yonlu, Meydan Park'tan Valilik yonune gidis yok.

Yani anlatmak istedigim bilmeyen icin ufak bir karisiklik soz konusu :)

gökan kardeşime bir iki sorum olacak hazırordayken:)

hava alnından meydan denilen yere geldim ve muhtemelen ordanda boztepe denilen yere gideceğim,tüm bu anlatılanları gördükden sorna orayı yaşamak istiyorum:) şimdi sorum şu
meydandan boztepeye nasıl gidebilrimi bu 1
2.sorum ise bu iki yer arasında yada boztepede nerede KUYMAK yiyebilrim:)))
3.sorum boztepede konak denilen bir yer varmış burası neyin nesidir?
şimdiden teşekür ederim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 04, 2012, 16:02:10 »

mehmet bey mesele orda zanten:))) hangi durum sakıncalı durum:))))???
Sen manzara resmi yada tarihi yapı çekmek istiyorsun,o sırada önünden genç bir bayan geçiyor sa aman ha deyim.Yok yaşlı bir teyze geçiyorsa yersin kafana bastonu :)))))))))) Bekle gitsinler sonra çek resimini .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 9GAG - Just For Fun
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Mart 04, 2012, 16:38:54 »

gökan kardeşime bir iki sorum olacak hazırordayken:)

hava alnından meydan denilen yere geldim ve muhtemelen ordanda boztepe denilen yere gideceğim,tüm bu anlatılanları gördükden sorna orayı yaşamak istiyorum:) şimdi sorum şu
meydandan boztepeye nasıl gidebilrimi bu 1
2.sorum ise bu iki yer arasında yada boztepede nerede KUYMAK yiyebilrim:)))
3.sorum boztepede konak denilen bir yer varmış burası neyin nesidir?
şimdiden teşekür ederim:)

Merhaba,

Oncelikle meydandan Boztepe'ye cikmak icin kisaca bir anlatim yapayim;

Eger kendi aracinizla gidiyorsaniz, havaalanindan sahil yolu boyunca (Akcaabat-Giresun yonunde) ilerleyiniz, meydanin altindan gecen bir tuneli gececeksiniz, bu tunelden sonra Pazarkapi tabelasiyla saga bir yol ayriliyor ve bu yol ice kivrimlanarak Moloz mevkiine ilerliyor. Moloz'da isiklari gectikten sonra doner bir kavsak goreceksiniz, oradan U donusu yapip beyaz dolmuslarinda gitmis oldugu gibi saga yukari giden ilk caddeden yukari cikarsaniz Maras Caddesine varacaksiniz, Maras Caddesi o kavsakta saga ve sola olmak uzere iki tek yone ayrilir. Sol taraf meydan parkin bulundugu yerdir, Meydan Park'a yakin bir noktada yanlis hatirlamiyorsam otopark var Maras Caddesi uzerinde, eger dolu degilse aracinizi oraya birakabilirsiniz. Meydan Park'tan Boztepe'ye gitmeyeli uzun sure oldu o nedenle detay veremeyecegim fakat o istikameti su sekilde tarif edeyim; Maras Caddesi bitiminde Meydan Park mevkiinde yol saga ve sola yarilir, sagdan giderseniz Boyner vb. magazalarin onunden gecip yine sagdan devam edeceksiniz. O yol sizi dolmuslarin altini durak olarak kullandigi Tanjant Koprusu'nun altindan gecirip bir yokusa sokacak. Dogru yolda oldugunuzu teyit etmek icin saginizda Taksim Karakolu'na bakabilirsiniz yokusa ilk girdiginizde. Daha sonra bu yol sizi Boztepe'ye kadar cikaracaktir.

Havaalanindan meydana gitmenin bir ikinci yolu daha var, nispeten kisadir, havaalanindan Akcaabat-Giresun istikametine ilerlerken bir alt gecite girmeden sahil yolu tabelasiyla karsilasacaksiniz. O tabelayi takip etmeniz durumunda sizi Tanjant Yolu'na cikaracaktir, daha sonra "yanilmiyorsam" ilk sag sizi az once bahsetmis oldugum dolmuslarin durak olarak kullandiklari Tanjant Koprusu'nun altina cikaracaktir. Burdan asagi yolun akisini takip ederseniz az once anlattigimin tam tersi istikamette magazalari gececeksiniz ve yolun akisi sizi Uzun Sokak girisinden itibaren asagiyanyonlendirecek. Maras Caddesi'ne de giris olmadigindan yine asagiya ilerleyeceksiniz ve onceki mesajda bahsettigim İSPARK benzeri olusumu goreceksiniz. Sansliysaniz yer bulup aracinizi parkedebilir ve meydani gezebilirsiniz. Araciniz bu istikamete donukken Boztepe'ye gitmeniz icin oncelikle yolu takip edip Akcaabat-Giresun istikametine cikmalisiniz, yonca yapragi seklindeki viraji aldiktan sonra az once bahsettigim meydan altindan gecen tunelin bitisine denk gelirsiniz, burdan seridinizi koruyarak az onceki yonergeler gibi Pazarkapi istikametinden, bahsettigim otopark adimini atlayarak Boztepe'ye ulasabilirsiniz.

Gelelim kuymak meselesine :) meydanda ve Boztepe'de guzel kuymak yapan bir yer duymadim acikcasi, eger kahvalti amaciniz olursa sizi isterseniz Ayasofya Muzesi'ne yonlendirebilirim, sessiz sakin manzarali bir yer, alani genis olmasindan dolayi kir kahvaltisi gibi hisler birakmakta bunyenizde. Tavsiye ederim ve dilerseniz kolay olan ulasimini tarif ederim.

Acikcasi Boztepe'ye cok gitmisligim yok, en son 2. Sinifin sonlarindaydim gittigimde, 2.5 yildan fazla olmus yani gitmeyeli :) Konak diye bir yer duydugumu hatirlamiyorum. Boztepe'nin meshur olan yani benim gittigim donemde meydandan Trabzon Simidi alip semaverde cay esliginde manzaranin da ahengiyle guzel dakikalar gecirmekti. Biraz ogrenci isi bu evet :)

Son olarak, eger dolmusla gitmeye karar verirseniz diye belirtmek isterim, Trabzon'un ulasim agi kucuk olmasindan dolayi guzeldir. Havaalanindan bineceginiz dolmus sizi meydana goturur, meydandan bineceginiz dolmus ise Boztepe'ye. Veya isterseniz meydandan bineceginiz bir dolmusla Ayasofya'nin onune kadar gidebilirsiniz. Bu son yazdigim genel gecer bir bilgidir, Trabzon trafigini yasamak herkese nasip olmalidir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3. Sınıf Öğretmeni
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '14
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mart 04, 2012, 17:21:12 »
Ben arabamı Forum Avm de güzel bir yere çeker minibüsle giderim şehir merkezine, daha rahat ve stressiz, hem park arama derdi de olmuyor.:)
2011 1.33 Corolla Comfort Gümüş Gri.30 bin km de 39500 e satıldı.07.08.2014

2011 1.6 Avensis Elegant Ekstra Beyaz.18 Binkmde-Düzcede
2014 1.4 Corolla Advence M/M İnci beyaz.0 km Bursada.