0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abicim, Yurtdışından geldi telefoncuya 100lira verdim kayıt ettirdi. Yani unlock mu oluyor.
İkisi farklı şeyler. Yurtdışından gelen telefon simlock olan bir telefon ise yani herhangi bir hat taktığında çalışmıyorsa unlock değildir. Kayıt prosedürü telefonun gümrük kaydı gibi düşünebilirsin. Yani telefonun unlock olup olmadığını telefonu aldığında hiçbir işlem yapmadan kendi hattını taktığında çalışıp çalışmadığından anlayabilirsin.Eğer simlock varsa gevey ya da benzeri bir çözüm kullanmak gerekecektir ki yeni IOS versiyonu için bu çözüm hemen çıkmayacaktır.
Aslında tiri ci esime yüklerken tereddüt ettim aksarmı vs diye ama maşallah diyeyim şimdilizk hızlandı bile Türkçe klavye benim açımdan kötü oldu kocaman parmaklar sıkıntı (henüz bakmadım klavye seçenegi varmı)Harita olayı gerçekten mükemmel olmuş normal bir navigasyon gibi olmuş herşey sanırım tomtom la anlaşma yapmışlar bir köşede tomtom yazıyordu ama
bir wireleess bulayımda bende yüklüyüm
http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-apple-iphone-5sahibinden'e düşmüş biraz daha beklemek lazım ama
6 Sürümü nasıl arkadaşlar kullanan dostlar bir yorum yaparsa sevinirim.Bir de 6 sürümünde güncelleme oldumu ilk yükleyenler sıkıntılı diyordu.
Kanka nasıl bilmiyorum da bir güncelleme aldı diye biliyorum işyerinde ki ayfonculardan