1 yıldan fazladır, 4s kullanıyorum. hiç problem yasamadım. ios üstüne bence yok. bu arada kamuda bilg. ve b.t uzm. olarak çalışıyorum. şu anda ios 7 tanıtılıyor, heyacan had safhada....
iphone 5 iyidir severim kendilerini beni üzmüyor
Sony xperia z beni hiç üzmüyor kirlendimi yıka ısındımı suya sok.denizde havuzda cebimde kaldı diye üzülme
Al android bak keyfine. S3 ve S4 aldı başını gidiyor üstelik teknik açıdan iphone 5den daha üstünler. S3 kullanıyorum her açıdan mükemmel
Al android bak keyfine. S3 ve S4 aldı başını gidiyor üstelik teknik açıdan iphone 5den daha üstünler. S3 kullanıyorum her açıdan mükemmel 
çokta büyükler kardeşim

cepte taşınacak gibi değiller ki...
ıphone la samsungu karşılaştırmak hondayla hyundaı karsılastımak gibi komik
ıphone la samsungu karşılaştırmak hondayla hyundaı karsılastımak gibi komik
hyundai de kendini son yıllarda oldukça geliştirdi..
Kalite algısı olarak bi üstünlüğü var evet ancak başka üstün yanını ben göremiyorum iphonenun.
Kalite algısı olarak bir üstünlüğü var evet ancak başka üstün yanını ben göremiyorum iphonenun.
iPhone'un adı var bir tek.
çokta büyükler kardeşim
cepte taşınacak gibi değiller ki...
Alışıyorsun abi sıkıntı yok gayet iyi sığıyor pantolunun cebine ben sorun yaşamıyorum

kişiden kişiye değişiyor beklentiler tabiki.
iPhone'un adı var bir tek.
+1000000000000 aynen öyle.
Galaxy ace2 gt-i 8160
İşte rootlu ace2 hayatından son derece memnun. ;D
Alışıyorsun abi sıkıntı yok gayet iyi sığıyor pantolunun cebine ben sorun yaşamıyorum
kişiden kişiye değişiyor beklentiler tabiki.
mesajlaşmam ben.. bas konuş başka işime yaramıyor..sağa sola gezmeye gitimide foto çekmek için birde yanında güzel bir kamerası olsa şöyle 8mplik işimi görecek ufak yollu hafif bir telefon daha yapan çıkmadı
İşte rootlu ace2 hayatından son derece memnun. ;D
Root yaptirmak veya yapmak yemiyor abi :-)
mesajlaşmam ben.. bas konuş başka işime yaramıyor..sağa sola gezmeye gitimide foto çekmek için birde yanında güzel bir kamerası olsa şöyle 8mplik işimi görecek ufak yollu hafif bir telefon daha yapan çıkmadı 
Bekle abi biraz daha s4 mini gelecek hem küçük bunlara göre 4.3 inc ekrana sahip 4.2.2 android işletim sistemi var 8mp kamerası var

10 numara 5 yıldız senin istediğin boyutlarda ve özellikleri var.