Anket

Hangi Marka Telefon Kullanıyorsunuz...?

Apple
37 (22.2%)
Asus
2 (1.2%)
Blackbery
11 (6.6%)
HP
0 (0%)
HTC
9 (5.4%)
LG
7 (4.2%)
Motorola
1 (0.6%)
Nokıa
38 (22.8%)
Samsung
45 (26.9%)
Sony Ericsson
13 (7.8%)
İphone
4 (2.4%)

Toplam Oy Verenler: 165

Gönderen Konu: Hangi Marka Telefon Kullanıyorsunuz?  (Okunma sayısı 23973 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Hangi Marka Telefon Kullanıyorsunuz?
« Yanıtla #120 : Haziran 09, 2012, 21:39:44 »
sony ericsson x10 mini..
onceden kullandigim x10 vardi. cok hosuma gitmesine ragmen el buyuklugunde olmasi, herzaman onun icin uzerimde yer ayarlamak derdinden biktigim icin bende minisini aldim.. cok hos goruntusunun yaninda tek istedigim kamerasi, wifi si olsun, istedigim televizyonu izleyim ; mesaj atayim bide telefon  gorusmesi yeter dedim masallah kucuk ama hepsini basariyla yerine getiriyor.. pazarlama beceriksizligi yuzunden sony gibi bir firma urettigi mallara piyasada yeterince degeri kazandiramiyor.. tavsiye ederim

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Haziran 09, 2012, 21:39:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Haziran 09, 2012, 21:49:37 »
Mahmut'um benim de sana saygım var insan beğendiğini içine sindiğini kullanmalı. Sorunsuz ve uzun süreli kullanırsın inşallah :)
 Bu arada ben de akıllı telefona geçmek istiyorum... Nokia x6 kullanıyorum bu tlfnu mu satacam garantisi de devam ediyor... Bu KVK'nın getirdiği Huawei marka telefon aklıma yattı fiyatı falan da güzel şans eseri de dün kuzenim geldi bir baktım elin de huawei var her yerini kurcaladım gayet güzel bir tlf aklıma yattı fiyat 550 lira falan...
 Bu tlf hakkında olumlu ya da olumsuz yorum alan oldu mu !

Oğuz huawei bildiğim kadarıyla turkcell ve vodafone telefon üretiyor türkcelin t10 , t20 gibi modelleri huawei marka olması lazım kendim kullanmadığım için birşey diyemiceğim ama internetten bir ara bende bu markayı araştırdım güzel bir markaya benziyordu buna rağmen sana tavsiyem samsung , htc , sony ericson gibi markalara yönelmen ben telefonda birdaha samsung dan şaşmam daha önce hep nokia kullanırdım. Bence samsung nokia yaya göre çok daha başarılı cihazlar üretiyor tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir elektronik işi birazda şans işidir en kral telefonu alırsın paketinden çıktığı gibi arızalı çıkar gidip en dandik telefonu alırsın 5 yıl sorunsuz kullanırsın bunun garantisini kimse veremez .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Haziran 09, 2012, 21:59:29 »
Oğuz huawei bildiğim kadarıyla turkcell ve vodafone telefon üretiyor türkcelin t10 , t20 gibi modelleri huawei marka olması lazım kendim kullanmadığım için birşey diyemiceğim ama internetten bir ara bende bu markayı araştırdım güzel bir markaya benziyordu buna rağmen sana tavsiyem samsung , htc , sony ericson gibi markalara yönelmen ben telefonda birdaha samsung dan şaşmam daha önce hep nokia kullanırdım. Bence samsung nokia yaya göre çok daha başarılı cihazlar üretiyor tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir elektronik işi birazda şans işidir en kral telefonu alırsın paketinden çıktığı gibi arızalı çıkar gidip en dandik telefonu alırsın 5 yıl sorunsuz kullanırsın bunun garantisini kimse veremez .

Nokia ve samsung arasında dağlar kadar fark var abicim gerçekten nokia işletim sistemleri iyice saçmaladı üretirken arkadaşım c5 aldı işletim sistemi üretimden kaynaklı virüslü. Başka takıldığım noktada n97 diye alınıyor fakat 5800 ve c5 ile aynı işletim sistemi var o kadar parayı insanlar sadece kızak'a veriyor saçmalık yahu :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Haziran 09, 2012, 22:02:32 »
Android olan herşey güzel :)
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #124 : Haziran 09, 2012, 22:15:23 »
Nokia ve samsung arasında dağlar kadar fark var abicim gerçekten nokia işletim sistemleri iyice saçmaladı üretirken arkadaşım c5 aldı işletim sistemi üretimden kaynaklı virüslü. Başka takıldığım noktada n97 diye alınıyor fakat 5800 ve c5 ile aynı işletim sistemi var o kadar parayı insanlar sadece kızak'a veriyor saçmalık yahu :/

Ercüment işletim sistemini geçtim normal telefonlardada artık nokia geride kaldı. 6 ay önce birtane x1 aldık bu hafta bozuldu 7-8 ay öncede bir tanıdığım x2-01 aldı oda bundan 2-3 hafta önce bozuldu .Belki birazda şanstandır ama 2 telefonda 6-7 ayda bozulunca insan o markadan ister istemez soğuyor. Akıllı telefonlarına akıllı demek içinde bin şahit lazım. :)

Android olan herşey güzel :)
+1

Çevremde ben dahil son 1 yıl içinde 4 adet android cihaz alındı dördümüzde telefonlarımızdan memnunuz .

Cihazlar ise .

1- galaxy s i9000 (kendi telefonum )
2- galaxy sl i9003
3- galaxy ace
4- htc evo 3d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Haziran 09, 2012, 23:08:01 »
sony ericsson x10 mini..
onceden kullandigim x10 vardi. cok hosuma gitmesine ragmen el buyuklugunde olmasi, herzaman onun icin uzerimde yer ayarlamak derdinden biktigim icin bende minisini aldim.. cok hos goruntusunun yaninda tek istedigim kamerasi, wifi si olsun, istedigim televizyonu izleyim ; mesaj atayim bide telefon  gorusmesi yeter dedim masallah kucuk ama hepsini basariyla yerine getiriyor.. pazarlama beceriksizligi yuzunden sony gibi bir firma urettigi mallara piyasada yeterince degeri kazandiramiyor.. tavsiye ederim
Hakan bey hayalim de ki tek telefon sony ericsson xperia x10'du... Daha sonra maddiyat kurtarmadı alamadım gerçekten memnun muydunuz... Güel bi telefon olsa gerek...
Anladım kardeşim zaten ben de bi telefonu en fazla 2 yıl kullanırım (garantisi bitene kadar) huawei'de 2 yıl kvk garantili olduğu için bide maddiyat şu an ona izin verdiği için düşündüm açıkçası. Telefonu mu satabilirsem düşünecem... Benim gözüm de en kral tlf nokia'ydı ama nedense son zmanlar da kendini geliştirmedi symbian işletim sistemiyle oturdu kaldı öyle ki o sistem de şu an ki teknolojilere göre hiç bi işe yaramıyor onun da acilen atak yapıp akıllı telefonlara geçmesi lazım, anca öyle kendine gelebilir... Aslında tek tercihim sony ericsson ama bakacaz maddiyata :)
Evet haklısın şu an itibariyle saçmalık. Hele tv'ler de şu N8'i reklam etmiyorlar mı geliştirilmiş SYMBİAN sistemi ile diyor ve güldürüyor adamı :) Tek farkı menüler arası geçişler de daha yumuşak animasyonlarla geçiyor azıcık zora soksan hemen sukoyuverir :)

MAhmut bundan önceki nokia'larımın beni çıldırtmıştı. X6'dan önce iki tlf kullanıyordum ikisi de 5800'dı maşallah arızalarından kullanmaya fırsat kalmıyordu ve rahat ikisini de 5'er defa farklı sorunlardan dolayı yollamışımdır garantiye sonunda da ikisini de sudan ucuz fiyatlara vermiştim ve daha 1 yıllıklardı... İkisini 1050 liraya aldım 250 liraya sattım düşün yani (Aramızda kalsın X6'da Turkcell'den Hediye ;) ) :D
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #126 : Haziran 10, 2012, 06:29:21 »
Oğuz eğer 2 yıl kullanırım diyorsan huawei hakkında kötü bir yorum okumadım ama piyasada daha yeni olduğu için insan ister istemez çekiniyor diğer taraftan dediğin gibi 2 yıl garantisi var fiyatıda uygun sen bilirsin alırsan pişman olacağını sanmıyorum ama beklentin çok büyük olmasın bir samsung , htc veya sony gibi olacağını beklemiyorum son zamanlarda motorolada android telefon çıkardı onlarada bir bak istersen sonuçta motorola .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #127 : Haziran 10, 2012, 09:21:15 »
Oğuz eğer 2 yıl kullanırım diyorsan huawei hakkında kötü bir yorum okumadım ama piyasada daha yeni olduğu için insan ister istemez çekiniyor diğer taraftan dediğin gibi 2 yıl garantisi var fiyatıda uygun sen bilirsin alırsan pişman olacağını sanmıyorum ama beklentin çok büyük olmasın bir samsung , htc veya sony gibi olacağını beklemiyorum son zamanlarda motorolada android telefon çıkardı onlarada bir bak istersen sonuçta motorola .

İşte Mahmut dediğin gibi beklenti olayı var. Ben beklediğimi ne Samsung ne Htc'de buldum Sony'de ki o efektler farklı bi iç dizaynı var beni en çok çeken de o oldu o yüzden hiç başka telefona bakmadım Huawei ise bildiğin samsung veya htc'de ki gibi bi android farklı olan hiç bişe yok efektler hızı oyun oynaması gayet başarılı normal standart bi android. Olmadı şimdilik bu huawei alim ben durum yeterse sony'ye geçiş yapayım... Tek tercih xperia x10 param çok olursa ARC :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #128 : Haziran 10, 2012, 12:14:24 »
Oğuz piyasada okadar android model var ki insan şaşırıyor iphonenin o yanı güzel alabilecekleri 3 model var hatta 2 oldu iphone 3gs de piyasadan kalktı sayılır . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Haziran 10, 2012, 17:39:25 »
Oğuz piyasada okadar android model var ki insan şaşırıyor iphonenin o yanı güzel alabilecekleri 3 model var hatta 2 oldu iphone 3gs de piyasadan kalktı sayılır . :)
adamlar hergun bi modeli susleyip tekrar piyasaya suruyorlar 5o tane samsung tab 500 tane samsung galaxy var 100 tane HTC var bide baska markalar var adamin kafasi karisiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #130 : Haziran 10, 2012, 17:47:43 »
adamlar hergun bir modeli susleyip tekrar piyasaya suruyorlar 5o tane samsung tab 500 tane samsung galaxy var 100 tane HTC var bide baska markalar var adamin kafasi karisiyor

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Haziran 10, 2012, 17:51:47 »
Değerli arkadaşlar ben de Nokia C6-01 kullanıyorum ve genel olarak memnunum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #132 : Haziran 11, 2012, 21:42:55 »
Hakan bey hayalim de ki tek telefon sony ericsson xperia x10'du... Daha sonra maddiyat kurtarmadı alamadım gerçekten memnun muydunuz... Güel bir telefon olsa gerek...

sony den baska telefon kullanmadim dersem yeridir o yuzden karsilastirma yapamayacagim . ama bana fazlasiyla yeten, ortalikta fazla olmayan ama bu neymis diye bakislari uzerine ceken , basarili bir telefon. tek sorunu bataryasinin cabuk bitiyor olmasi ki cogu androidde bu var..  suan uretimde degil ama yerine sadece sony adi ile cikan xperilar cok iddialilar.
diger mesajinda gordugum kadariyla arc alma niyetin var ama kucuk bir uyari, arka kapagi kavisli olmasindan dolayi catlama sorunlari olan bir telefon. sana tavsiyem baska bir model xperia ray olurdu..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Haziran 12, 2012, 14:28:37 »
quote author=Mahmut M. Dalı (9008) link=topic=41117.msg596640#msg596640 date=1339339663]
adamlar hergun bir modeli susleyip tekrar piyasaya suruyorlar 5o tane samsung tab 500 tane samsung galaxy var 100 tane HTC var bide baska markalar var adamin kafasi karisiyor
+1

[/quote]
Yüzlerce de araba markası modeli var ama kalite sağlamlık yurdum standartlarına en uygun dedimmi toyotayı seçiyorsunuz.Açık kaynak kodlu android HTC ve S3 gibi telefonlar varken iphone sadece elinize aldığınızda logosundaki ısırık elmayı göstermek için kullanılır tecrübe ile sabittir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #134 : Haziran 12, 2012, 14:36:35 »
Yüzlerce de araba markası modeli var ama kalite sağlamlık yurdum standartlarına en uygun dedimmi toyotayı seçiyorsunuz.Açık kaynak kodlu android HTC ve S3 gibi telefonlar varken iphone sadece elinize aldığınızda logosundaki ısırık elmayı göstermek için kullanılır tecrübe ile sabittir ;)

Aynı tecrübe bendede var  .

İphone alanların %50 si nin zaten iphone ihtiyacı olmuyor nokia 3310 da alsalar işlerini görür tabi kendi tercihleri bize birşey demek düşmez .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Haziran 12, 2012, 19:54:00 »
Hakan bey hayalim de ki tek telefon sony ericsson xperia x10'du... Daha sonra maddiyat kurtarmadı alamadım gerçekten memnun muydunuz... Güel bir telefon olsa gerek...

sony den baska telefon kullanmadim dersem yeridir o yuzden karsilastirma yapamayacagim . ama bana fazlasiyla yeten, ortalikta fazla olmayan ama bu neymis diye bakislari uzerine ceken , basarili bir telefon. tek sorunu bataryasinin cabuk bitiyor olmasi ki cogu androidde bu var..  suan uretimde degil ama yerine sadece sony adi ile cikan xperilar cok iddialilar.
diger mesajinda gordugum kadariyla arc alma niyetin var ama kucuk bir uyari, arka kapagi kavisli olmasindan dolayi catlama sorunlari olan bir telefon. sana tavsiyem baska bir model xperia ray olurdu..
Hakan bey önerilerinizi değerlendirecem ancak Ray modelini maalesef beğenmiyorum alacak olursam x10 alırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #136 : Temmuz 19, 2012, 18:46:30 »
 Arkadaşlar ben sony ericsson x10 almayı düşünüyordum gönlümden ARC geçiyordu ama param yetmiyordu bütçem 850-900 idi. Ancak bugün internette bişe buldum internette ki telefonlardan anlamadığım için sizinle paylaşmak istedim....

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-white-beyaz-60755102

Bu telefon alınır mı arkadaşlar değerli bilgilerinize ihtiyacım var... Alınır diyorsanız hemen almayı düşünüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #137 : Temmuz 19, 2012, 19:01:24 »
Sırasıyla;

nokia 32 10    1 yıl
sony ericsson k300i   4 yıl
samsung d900i 2 yıl
samsung galaxy s5670 1 yılı geçti   kullandım

Bundan sonra daha iyi bir dokunmatik ekranlı telefon alırım ama şuaki telefonumdan da memnunum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #138 : Temmuz 19, 2012, 19:59:15 »
Arkadaşlar ben sony ericsson x10 almayı düşünüyordum gönlümden ARC geçiyordu ama param yetmiyordu bütçem 850-900 idi. Ancak bugün internette birşe buldum internette ki telefonlardan anlamadığım için sizinle paylaşmak istedim....

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-white-beyaz-60755102

Bu telefon alınır mı arkadaşlar değerli bilgilerinize ihtiyacım var... Alınır diyorsanız hemen almayı düşünüyorum...

Oğuz verdiğin linkteki telefonu mesajını okumadan hemen önce gördüm gg de anasayfada eğer ilanda yazdığı gibi faturalı garantili ve en önemlisi kayıtlı ise alınır .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #139 : Temmuz 19, 2012, 20:28:58 »
Oğuz verdiğin linkteki telefonu mesajını okumadan hemen önce gördüm gg de anasayfada eğer ilanda yazdığı gibi faturalı garantili ve en önemlisi kayıtlı ise alınır .
2 yıl garanti faturalı ve kayıtlıymış kardeş. Pasaport derdi falan yok diyor alınır diyorsun yani...