0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sedat kardesim senin resimleri beklemene gerek yok ben geliyim aracın kendisini gor resimden daha iyi olmazmı )
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Şubat 17, 2012, 12:03:16bu 300 tl'nin içinde tam olarak neler var mevzuya biraz uzağız lakin merak etmiyorda değiliz yeni aldığımız aurisi biraz daha şekillendirebilirsek fena olmaz yani resimleri merakla bekliyenlerden biri de benim 300 tl nin icinde on tampon eki arka tampon eki boyalı olarak geliyor ben montajını dışarıda yaptırdım fibercide 50 tl de ona verdimhayırlı olsun diyelim fiyat olarak 10 numara gerçekten. Selim bey bi an evvel şu resimleri yayınlarsanız çok iyi olacak. Saygılar.
bu 300 tl'nin içinde tam olarak neler var mevzuya biraz uzağız lakin merak etmiyorda değiliz yeni aldığımız aurisi biraz daha şekillendirebilirsek fena olmaz yani resimleri merakla bekliyenlerden biri de benim 300 tl nin icinde on tampon eki arka tampon eki boyalı olarak geliyor ben montajını dışarıda yaptırdım fibercide 50 tl de ona verdim
Hayırlı olsun Selim bey genel olarak güzel lakin acizane fikrimce arka rüzgarlık siyah değil beyaz olmalı. Artı cantların sarımtırak bi renk olması bence yakışmamış. Ön tampon ve arka tampon harika, çok şık olmuş. Toyota ambleminin altındaki ızgarayı siyah yaptırmanizı da tebrik ettim. Ayna kaplamada güzel. Cant ve arka rüzgarlık mevzusu hariç hepsini keşke benim arabayada kopyalayabilsek. Benimkide aynı kasa ve beyaz renk. Neyse Allah kazasız belasız binmek nasib etsin.
Tebrikler çok şık
beğendiğine sevindim sercan kardeşim umarım kalan işleride bitirince senden tam not alırız
Estfurallah çok daha iyi işler çıkaracağınıza şüphem yok sen ve aurisinin
elimizden gelğince ve bütcem oldukca yapıyorum bundan önce birde kia rio yapmıştım onun resimlerinide paylaşıcağım sizinle bakalım onu nasıl bulucaksınız
Sizin elinizden çıktıysa beğeneceğimiz garanti. Bir şey sormak isterim eğer kırılmazsanız?
estarulahkardeşim nedemek kızmak tabi buryur
Jantlar uyumlu olmuş fakat çok hafif sırıtmış gibi hissettim bu jantlara nasıl karar verdiniz abicim.
bu jantları bostancı da mutlular jant dan aldım ama tam bir ızdırap oldu bana 3 4 defa gittim geldim karar veremedim enson aldığımda 2 3 ay kullanıp beyaza boyatırım diyerek aldım sonradan gözümde alışınca böyle kaldı bu arada mutlular jant arkadaşlarım ve şuan bir karar aşamasındayım yine 17'' bbs taksammı diye ne dersin
Abicim açıkcası üstündeki jantlar tamamen benim kendi şahşi görüşümdür, ne kötü duruyor ne de çok iyi jant seçimi aracın karakterini belirler diğer yaptığın her şeyi jantlar gösterir bence ama beyaza boyamak hiç olmaz bence, değiştirmek de sonraki seçimde nasıl olur o da var , senden ricam yandan direk jantıda alarak bi foto varsa yüklermisin abicim kusuruma bakma lütfen sadece çok daha iyi olsun istedim.
şuan fotolarda yok ama yarın sana çekip yolluyacağım
Tamam abicim uğraştırıyorum seni kusuruma bakma ama yakaşacağını düşünüyorum açıkcası emin olamadığım için sordum.
olurmu ya benim içinde en azından bişeyleri paylaşıp tartışıcağım fikir alış verişi yapıcağım biri var karşımda sağol