Betül hanım böyle diyip te kırmayın beni
geçen seneki kocaeli buluşmasına teee zonguldaktan gelmiştim ,mali abi bilir , sorabilirsiniz
Şartları zorladım ama malesef olmadı.
tamam tamam affettim

şaka bir yana birdahakine inşallah o zaman diyelim...
24/02 kdv lerin son günü olması sebebi ile iki gündür forumla pek ilgilenemedim.Program aynen geçerli arkadaşlar.Ulaşmak isteyen olursa telefonumu 2 günlük buradan yazıyorum 0 532 302 13 52
sonuç olarak biz birşey getirmiyormuyuz Mali abi? yokmu siparişin
abi şimdi buluşma saati 11-12 diye geçiyordu, aradaki 1 saat esneklik diğer illerden gelecek arkadaşlar için heralde, ordan hareket saatimiz 12 olacak dimi? bir de malum real otoparkı pazar günleri ana baba günü, otoparkın, işbankasının arka tarafındaki kısma geçeriz heralde, alan biraz daha müsait olur, telinide kaydettim ben zaten, en kötü orda ulaşırım sana
Buluşma yerini carrefour otoparkı üstü yaparsan daha kolay ulaşılır bence M. Ali abi..
yagmur ciselemeye basladi :S insallah sorun olmaz..
abi şimdi buluşma saati 11-12 diye geçiyordu, aradaki 1 saat esneklik diğer illerden gelecek arkadaşlar için heralde, ordan hareket saatimiz 12 olacak dimi? bir de malum real otoparkı pazar günleri ana baba günü, otoparkın, işbankasının arka tarafındaki kısma geçeriz heralde, alan biraz daha müsait olur, telinide kaydettim ben zaten, en kötü orda ulaşırım sana
Buluşma yeri Real otoparkı işbanksı arkasıdır.Ben 11 de orada olacağım.Koceliden gelen arkdaşlar erken gelirse çok iyi olur.Başka şehirden gelip yalnışlıkla şehir trafiğine dalan olursa yardımcı olmak adına çıkabilir.(Ne yapayım İzmit in topu topu 3 paralel caddesi ve ve isteseniz de kayıp olamazsınız.İstanbulda hep kayıp olduğum için bende kompleks yaptı

)) )
Hava ne olursa olsun ben orada olacağım.
yagmur ciselemeye basladi :S insallah sorun olmaz..
Bahane yok adaş

geliyorsun sensiz çıkmayız ona göre
Buluşma yerini carrefour otoparkı üstü yaparsan daha kolay ulaşılır bence M. Ali abi.. 
Güzel bir öneri ancak program daha önce paylaşılmıştı herkesin aklında real kaldı kafa karıştırmayım.Hem sana her yer Trabzon du değil mi
Bahane yok adaş
geliyorsun sensiz çıkmayız ona göre 
gelmemmi abi sadece iptal olmasin diye tehid ettim..
Hava ne olursa olsun ben orada olacağım.
Beni biliyorsun abicim sözüm söz allah izin verirse ordayım.
Emre açıklamarın çok güzel ancak ben bir kısmını hallettim.Bir mangal bende var ikincisi lazım yada sırayla yenecek.Kilim olarak bende naylon hasır var ama yere oturmalık durum olağı konusunda kuşkuyum yerler soğuk hala.Milleti hasta etmeyelim şimdi 
M.Ali abi hani kilimden de kastım oturaklı bir yer de olsa havanın serinliği ve oturulacak yer soguk olacaktır ki üşütmemek gerek. Önce sağlık..

Sercan ya benim geleceğim çok meçhul. Babam göreve gidecek Marmaris e. Araba olmayabilir. O konu da kesin bilgi gelmedi tam. Yola p.tesi çıkarlarsa gelebilirim.

Kestane şekeri için yanınıza uğrayabilirim ama..
"
ben gelecem hava yagıslı olsa dahil 11-12 arasi realde olacagim..en kotu 2 kisi mangal yapariz mali abi
ve işte gollllll dun aksamki haadan eser yoıq...vallaha gzl sasirtmaca yapti hava bana:D
Ve işte golll dün akşam ki haVadan eser yoK. Vallahİ gÜzEl şaşırtmaca yaptı hava bana .7 farkı bulunuz... Hatta bulmuşken düzeltiniz, teşekkürler...