ya varya size laf yetiştircem diye çaydanlığın altını yakıyodum ya annem bu sefer kesin öldürcek beni
ben o mangala suikast hazırlamazmıyım şimdi 
Hayııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aç kaldık :S
ya işte selim bey maksat çocukların gönlü olsun diye, yoksa bana her türlüsü uyar, zaten diyetteyim 
diyet mi burdan bakınca diyetlik bir durumunuz yok ama bilemedimki şimdi
galiba
neyseki abim sapanca da oturuyor

karnımı doyurup mu gelsem acaba
diyet mi burdan bakınca diyetlik bir durumunuz yok ama bilemedimki şimdi
sadece kafam göründüğü için olabilir mi

neyse konu sapmasın..evet napıyorduk son olarak, ben elim boş gelip mangala da suikast girişiminde bulunuyordum..Sercan benim arabayla geleceği için kırıp dizini oturuyordu çok konuşmuyordu..Gülsüm de sarma hayalleri kuruyordu..selim beyde otlu peynire talimdi
Ben Mehmet Ali abilerde yemeğe giderim artıkın.

Betüüüll biz yolda bir mola veririz zaten değilmi,oralarada yerim olmadı senin yaptığın o güzel yiyeceklere kıyamayacağım için yiyemem.

yahu arkadaş,tam bir şey yazıyorum o arada biri de yazıyor sonra onu okuyoru o arada biri daha onuda okurken biri daha yazıyor.
ahahaha tamam ne istiyosun arkadaslar ablaya yaptırım ben

zehirlenme aç kalma riskimiz ortadan kalkar
olmazzzz kabul etmiyorum..bu yola baş koydum ölmek var dönmek yok..prensip meselesi haline geldi..yapacam bişeyler
Bu arada MURAT CAN ın hepinize sitemleri var haber vermediniz diye
Bu arada MURAT CAN ın hepinize sitemleri var haber vermediniz diye 
tiriplerde velet

isotlu kestane şekeri alıcam ona
yahu yapmayın etmeyin nereden çıktı kartepe..yok öyle bişey
Yok öyle birşey

Şimdilik:)) Sen iste pişmiş tavuk yerim kardeş

kartepeye benim araba çıkmaz gibi geliyor bana, gerçi volvoyla da gelebilirim ama, sıkıntı olur orası, herkestede kış lastiği yoktur heralde
Benim araba da arkadan itişli ve 4 mevsim lastik olduğu için çıkacağını sanmıyorum.
M.Ali abime danışalımda program onda olduğu için, onun doğrultusunda ilerlemek gerek.
Arkadaşlar program 10 gündür orada idi ve anket kapandıktan sonra bu öneride bulundunuz.Demokratik tutum açısından kartepe bu defa olmayacak.Daha sonra buyurun misafirm olun yada kartepe buluşması organize edelim.
M.ali abi geçen seneki kocaeli buluşmasından sadece ikimiz varız sanırım .
Evet şimdilik biz varız.Mustafa da katılacağını söylemiş olduk 3 .bazı arkdaşları telefonla aradım ama kendilerine göre sebepleri var umarım gelecek sefere dediler.
Kanımca gelmeniz yeterli 
Bu yorum herkes için dostlar Gelmeniz yeterli .Yemek faslı olarak aklımdan geçen.Tavuk ve isteklere göre balık yada sucuk mangal.Sucuk ağır gelebilir.Bu yüzden ben balık ve/veya balık diyorum.Malzeme olarak dışarıdan çok birşey getirmeye gerek yok herşeyi pratik oradan almak mümkün.Bazı ürünleri kullanamam diyen varsa (plastik bardak kansorejen madde içerir) kendi malzemesini getirebilir.Benim beklentim.
1 adet mangal
1 adet semaver yada pinkik tüp ve demlik
Bu yorum herkes için dostlar Gelmeniz yeterli .Yemek faslı olarak aklımdan geçen.Tavuk ve isteklere göre balık yada sucuk mangal.Sucuk ağır gelebilir.Bu yüzden ben balık ve/veya balık diyorum.Malzeme olarak dışarıdan çok birşey getirmeye gerek yok herşeyi pratik oradan almak mümkün.Bazı ürünleri kullanamam diyen varsa (plastik bardak kansorejen madde içerir) kendi malzemesini getirebilir.Benim beklentim.
1 adet mangal
1 adet semaver yada pinkik tüp ve demlik
Mali abi o güzel mangalda türk kahvesi de yapmak gerek..yoksa ayıp olur mangala

) istersen cezve kahwe ve bardakları getireyim..