0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
işte benim mağdur olduğum bir konu hakkında forum açılmışş ) sanırım ben titizlik bile yapmıyorum arabanın üstüne titriyorumm. bu yüzden de kullanmak keyif olmaktan çıkıyor bazen hele bu mevsimde benim titizliğim arabama binenlere eziyet olmaya başladı ))
Okuduklarıma inanamıyorum.Titiz bir bayan kullanıcı.Acilen sizinle tanışmak için İstanbul buluşması tertip etmek gerek.Gerçekten böyle bir bayan kullanıcı olduğuna inanamıyorum Okuduğum kadarıyla bazı arkadaşların durumu titizlikten hastalığa dönüşmüş.Bende de titizlik var ama hastalık derecesinde değil.Arabamı en çok kışın yıkarım.Özellikle de altını.İçinin temizliği dış temizlikten daha önemlidir.Bakım konularında hassasımdır.Zamanını hiç kaçırmam,eksiklikleri gidermek için beklemem hemen gerekeni yapar / yaptırırım...
Vay canınaSema hanımın arabasına olan titizliği konusunda Özcan'a katılmamak mümkün değil. Ben hayatımda ilk defa arabasına bu kadar titiz olan bir bayan totmobil kullanıcısı gördüm desem yalan olmaz. Bir de Hande var tabi.
) çocukluğumdan beri otomobillere inanılmaz tutkum var ) istediğim marka aracada sahibim tabiki gözüm gibi koruyacağım..