0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çiçek çikolata falan filan 90 larda kaldı hiç uğraşmayın istediğiniz etkiyi yakalayamazsınız..yeni trend artık sevgililer günü kutlamamak...benden söylemesi..
Kurtarır mı dersiniz İbrahim Bey
Seni görmek güzel Betül.
sağol Mali abi çok naziksin de...neden sevgililer gününde yalnızsın onu anlamadım, eşin ?
Hangisi ?
abovvv
14 Şubat 2012 Salı .Normal mesai günü ve baya hareketli günler geçiriyoruz.İki projede de sorun var.Ev de ise kızım ve saz arkadaşları zaten rahat vermiyor onun için hayal kurmaya gerek yok.Gerçekleri kabullenmek lazım )))
ohoo Mali abi, denizde kum, sende bahane
Şaka bir yana hediyemi aldım.
acaba nedir nedir
Beğendiği tek taş yüzük.Baldız kopya verdi geçen gün ayıla bayıla bakmışlar onu aldım.
tebrik ederim seni mali abi..bonkörlükte sınır tanımamışsın...keşke herkes senin gibi olsa
Sen de herşeyin en güzeline layıksın.
ya karar aldık, kutlamiycaz, hediyeleşmeyeceğiz diye, ama acaba bir sürpriz bekler mi, işte onu bilemiyorum...
Hayırlı olsun Mehmet Ali, gerçekten güzel düşünmüşsün. Eminim verdiğin değer yanında o tek taş sönük kalır ama gel görki, bunu bayanlara anlatmak zor.
layık olduğumu yaşattıracak biri de buldummu tamamdır şaka bir yana gerçekten imrenilecek ve parmakla gösterilecek bir ailen ve eşin olduğu için sizin adınıza çok mutluyum Mali abi..allah daim etsin..
o dürüm mü o?