0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar2008 Toyota Corolla sahibiyim. 2009 Ağustos'ta Prins marka LPG taktırdım. Çok araştırmıştım. LPG'mden çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben hiç bir sorun yaşamadım. Performans açısından benzinden aldığınız performansı alıyorsunuz. Prins'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Ban yaptırdığımda 2000 TL'ye yaptırmıştım. Yaptırdığım yer mühendis çalıştırıyordu, ayarını çok iyi yaptılar.
Valla forumda çok kişi var hocam lpg li kullanan.Benim aracım 2004 60 binde 51 binde tüp takıldı.Bende çok takıntılıydım aman bişey olurmu arıza verirmi motor da sorun çıkarmı falan filan..ÇOk araştırdım.ama baktım benzine yetişmek zor oluyor.İzne antepe gidiyoz manisaya gidiyoz benzinle 300 400 yakıyosunuz en iyi ihtimalle..Tüplü 200 e cok rahat gidiyor antepten manisaya istedigin kadarda sert kullan..Buzamana kadar aracımın ön kaputunu açıp hep servis işlem yaptı.Kesinlikle çok titiz kullanırım.Yani açıkçası keşke önce taktırsaydım diyorum size buna yürekten inanın.Bu devirde taktırmamak bir acayip oluyor.Usta montajı yapan iyiyse hiçbir sorun çıkartmaz.15 bin kmdede amorti eder kendini..8 bin km oldu brc taktıralılı bir sorun yok şimdilik.Az biraz performans düşüyor..Çok az ama oda %5 civarlarında.Ama cepe katkısı cok.Hocam burda mardinde taktırdım internetten baktım corolla montajlarını benim kisi daha kaliteli duruyor.Resimlerinide eklerim.Göstergeyide soldaki cepin içine monte ettirdim.Kendiliginden sessizce geçiyor.Lpgdemı benzındemı anlamıyorum
lpg göstergesini taktırdığınız yerin fotosunu koyabilir misiniz?(meraktan)