elime yapismaz yollarim ben
orda gumrukten gecerken sorun olurmu onu arastirin benim gider alirim postaya veririm
orda gumrukten gecerken sorun olurmu onu arastirin benim gider alirim postaya veririm
çok teşekkürler

ozaman bi bakalım gümrük olaylarına
çok teşekkürler
ozaman bir bakalım gümrük olaylarına 
forumda ebay tarzi sitelerden bisiler getiren arkadaslar var onlara danisin bence
elektronik tv ve radyo özelliği olmadıkça 300 doları geçmedikçe sorun olmuyor diye biliyorum .. 300 doları geçerse vergiye tabi olması lazım ona da Gülsüm bakıyo
ben yaris in orjinal jant ına o kadar para vermem seklide benim örüsüm 1400 liralık bir jant gibi durmuyor hafiflik derseniz bence lenso nun jantları gayet hafif ve hos ben olsam kendi aracıma göre lenso pd serisinden bir jant bakardım yada her hangi bir lenso bakmanda tavsiye var diye düşünüyorum yanılmıyorsam lenso pd01 için 15 'inc 4 bijon 700 tl gibi bir fiyat vermişlerdi jant ın capına göre fiyat artmaktadır saygılar. (Genelde Yaris Vioslar Bu jant ı tercih ediyorlar)
Tunç abide de pd1 vardı ama biraz daha pahalı almıştı yanlış hatırlamıyosam. Orjinaldi onunkiler..
Ayrıca servisin jantlarına o kadar para verilmez. Daha güzel duracak kaliteli jantlar var. Birsürü seçenek de cabası...
Üzerinde etiket ya da fiyat yazmazsa bir sorun olmaz diye biliyorum.