0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ümit abiye sordum tek parça olanlardan elinde yokmuş.Yardımım dokunmadı genede aklımda sağda solda denk gelirse haber veririm.Bu arada aşağıda ki fotoğraftaki jant modeli hoşuna giderse sıfırını göndere bilirim
Ve Bugun cok büyük hüsrana uğradım . Jantcım aradı ve istediğim modelin ae101 olmadığını ofsetinin toyotaya uymadığını söledi ben aflladım tabiki ofsetli değildi zaten istediğim jantlar . tabi ben inanmadım kendim aradım HRS firmasını onlar ellerinde kalmadığını ama gümrükte gelmiş olan malları icersinde o modelden olduğunu söylediler. gümrükten ne zaman çekersiniz diye sordugumda 15 gün süre verdiler şu an terettüddeyim beklesemmi başka modelmi baksam diye İstediğim Jant Modelihttp://www.hijoin.com.tr/jant-buyutulmus%20ebat/hrs%20buyuk/H125.htm
Abi markası hijon değildi, 8-9 ay gibi bi zaman geçti şuan hatırlıyamıyorum markasını.17"jantlar sıfır, lastikler sıfıra yakın olmak üzere almıştım 700 liraya.Bir ara o jantçının internet üzerinden satışlarıını ben yapmıştım.17" jantın satışı 675 liraydı 16"lar 575 lira.Fiyatlar hala bu seviyelerde ise konuşayım senin için.
Engin abi jantlar çok güzelmiş bugüne kadar 2006 corollamın orjinal jantından başka hiçbir jant sevmemiştim ama 2. jant
engin abı verdiğim numarayı aradın mı?
Arkadaşlar iki şey sorcam: 1) Bu Angel Farlar muayeneden geçiyor mu? 2) Aracı yıkayınca içine su alıyor mu? Sonuçta orjinal far değil..
Kimsenin fikri yok mu yahu?