0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şükrü Bey emeğinize sağlık...Ama ben ne yalan söyliim beğenmedim
Şükrü hocam güzel olmuş.. kullanışlı olacağa benziyor -renk diyecektim belirtmişsin-ama ( koltuk rengi bulabilirsen ölçüsünde kez üzerine yapıştır güzel olur ..... zımbaları gizleyebilseydin paramazdı... el firenine sorun oluyormu sonuç olarak iyi iş...
Yok artık süper olmuş Şükrüm, ellerine sağlık gerçekten bravo
Sonradan inceleyince ben de beğendim aslında.. Fena olmamış... Seri üretime mi geçsek acep sizinle
Abicim güzel iş yapmışsın gerçekten emek vermişsin.Şahsi görüşüm renk sırıtmış araç içine uyumlu bir renkte kaplarsan fevkalade olacaktır
+1
Şükrü Bey, elinize sağlık işçiliği ve işlevselliği oldukça iyi görünüyor. Renk konusunu kafanıza takmayın, zamanla gözünüz alışır. Ya da dilerseniz uygun renk ya da desende kaliteli bir folyo ile kaplayabilirsiniz.
Memelekettesin anlasılan şükü gidince yapıcam demiştin emeğine saglık kardeşim. güzel olmus güle güle kullan . yakısmıs tatlıdan sonra senin elin her işe yatkın anlasılan
Bugün Yarisin plaka aydınlatmasını kuvvetlendirdim akşama fotoğraf geliyor
Şükrü abi maşallah yani süper olmuş herkes gibi bende kolçak'ın rengine takıldım ama işini görüyorsa hiçbir şekilde sıkıntı yaratmaz hayırlı olsun Ama artık korkuyorum sen arabayı yıkamazken yani sürekli bir değişiklik sürekli bir modifiye şaşırma olayını geçtim artık
ışıklandırmalar güzel olmuşelinize sağlıkgözterge ışıkları ile uyumlu ıse çok super olmuştur