Şükrü hocam güzel olmuş.. kullanışlı olacağa benziyor -renk diyecektim belirtmişsin-ama ( koltuk rengi bulabilirsen ölçüsünde kez üzerine yapıştır güzel olur ..... zımbaları gizleyebilseydin paramazdı... el firenine sorun oluyormu

sonuç olarak iyi iş...
Şükrü Bey emeğinize sağlık...
Ama ben ne yalan söyliim beğenmedim
Yok artık süper olmuş Şükrüm, ellerine sağlık gerçekten bravo
Abicim güzel iş yapmışsın gerçekten emek vermişsin.Şahsi görüşüm renk sırıtmış araç içine uyumlu bir renkte kaplarsan fevkalade olacaktır
Şükrü Bey, elinize sağlık işçiliği ve işlevselliği oldukça iyi görünüyor. Renk konusunu kafanıza takmayın, zamanla gözünüz alışır. Ya da dilerseniz uygun renk ya da desende kaliteli bir folyo ile kaplayabilirsiniz.
Memelekettesin anlasılan şükü gidince yapıcam demiştin emeğine saglık kardeşim. güzel olmus güle güle kullan . yakısmıs tatlıdan sonra

senin elin her işe yatkın anlasılan
Bugün Yarisin plaka aydınlatmasını kuvvetlendirdim akşama fotoğraf geliyor
Bugün Yarisin plaka aydınlatmasını kuvvetlendirdim akşama fotoğraf geliyor 
Şükrü abi maşallah yani süper olmuş herkes gibi bende kolçak'ın rengine takıldım ama işini görüyorsa hiçbir şekilde sıkıntı yaratmaz hayırlı olsun

Ama artık korkuyorum sen arabayı yıkamazken yani sürekli bir değişiklik sürekli bir modifiye şaşırma olayını geçtim artık
Plaka aydınlatması böyle oldu arkadaşlar fazla mı aydınlatıyor acaba

Şükrü abi maşallah yani süper olmuş herkes gibi bende kolçak'ın rengine takıldım ama işini görüyorsa hiçbir şekilde sıkıntı yaratmaz hayırlı olsun
Ama artık korkuyorum sen arabayı yıkamazken yani sürekli bir değişiklik sürekli bir modifiye şaşırma olayını geçtim artık 
Ercüment yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Keşke daha önce yapsaydım diyorum gerçekten çok rahat ve kullanışlı oldu

Temizlemesi de
çok rahat deri olduğu için.
Diğer mevzuya gelince memlekette malzeme yönünden çok rahatım.O yüzden projelerimi memlekete sakladım kardeşim bir de ramazan olunca
güzel vakit geçiyor
ışıklandırmalar güzel olmuş
elinize sağlık
gözterge ışıkları ile uyumlu ıse çok super olmuştur
ışıklandırmalar güzel olmuş
elinize sağlık
gözterge ışıkları ile uyumlu ıse çok super olmuştur
Yorum için teşekkür ederim Özdal Bey.
Özellikle yeşil seçtim göstergeler de yeşil.