Bunlar Momo Corse sanırım dimi Mehmethan? Momo'nun eski tipi jantları için ağır diyorlardı ama artık hafif olduğunu söylüyorlar Corse modeliyle birlikte. Bu jantların sağlamlığı konusunda da fikrin ya da tecrüben varmı? Çünkü gerek görünüş ve gerekse dediğin gibi hafifsede gerçekten çok hoş jantlar ve araca zararı değil yararı olacağı düşüncesindeyim. 
Fotografın 7. katta çekilmesi de ayrı bir hava vermiş.
Evet Corse modeli, orjinal lastik ebadım yanlış hatırlamıyorsam 185/70/13 ' tü, şimdiki hali ile 195/50/15 ebatı genel olarak değişmedi. Ağırlığını elimle ölçmüştüm ne kadar doğru olur bilinmez tabi

ama orjinallerinden hafif geldi bana. Henüz çok uzun süre olmadığı için, uzun vadede bir sorun yaratırmı bilmiyorum, fakat şunu söyleyebilirim orjinal jantlarım (balans vs. olmadığı için) 120 den sonra titreme ve aşırı sarsıntı yaratıyordu, yeni jantlarla (tabi lastik tabanının biraz genişlemesiyle de alakalı olarak) 160 km'de bile araç gayet stabil ve daha önce tutmadığı kadar iyi yol tutuyordu diyebilirim. Yakıt olarak ben birşey farketmedim. Yalnız en fazla dikkatimi çeken şey geniş lastik tabanına alışmak biraz zaman alıyor şöyle ki; herhangi bir çukurda araç çukurun içine doğru yelteniyor sürekli, yolun dalgalarına göre gidiyorsunuz yani

alıştım ama şimdi, ilkten çok yadırgamıştım, hatta jantlarda birşey var zannettim.
Fotoğraftaki 7 numarası otopark bölüm numarasıydı, karfur market otoparkıdır kendisi

o kadar yüksek değil yani, yükseklik etkisini fotoğrafta ben öyle vermeye çalışmıştım demek ki başarmışım teşekkürler