0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Reklamın boylesı
çeşme ile ayvalık arasında baya mesafe var ama neyse...
Ergünnnnnnnnn senin düğünde geçte olsa farkettiğim bir olay oldu Aynı sokağın çocuğuyuz biz dönerci ali ustanın sokağında bizimde evimiz vardı bir kaç ay önceye kadar dönerci ali ustaya sattık
İyisi kötüsü olmazmış Adana kebabı yemek için adanayamı gidiyorsun Yusuf abi ? Her şey yerındemi yenilcek illa
Taylan sizin dükkanın önünden geçtim ama girmek nasip olmadı (geçen yaz)bir sonraki gelişimde görüşürz umarım.
şu an BURSA'dayım, ve mobil olarak bağlanıyorum, buralardan birkaç mekanı aktarmak ıştedim.Melike Döner :Mudanya yolu 1.km'de, giderken sağda kalıyor.Ömrümde yediğim en güzel iskenderdi, genel olarak iskender üzerine kurulu bir yer, ekmek arası, dürùm döner vs de var.Fiyat-Kalite oranı mükemmel agerçekten...Big Mamas : FSM bulvarı üzerinde bir yer.Bigos tarzı bir yer, meksika yemekleri ve pizza konusunda oldukça başarılı, menüler gayet doyurucu, fiyatlar genel olarak bıraz yüksek...Şimdilik bu kadar
big mamas güzel bi tercih olmuş
Sivasta gidilecek tadılacak iki lezzet var;Mis kebap,hayatınızda yiyeceğiniz en tatlı en güzel et dönerdir.İddaa ediyorum daha güzeli yok ayrı bir tadı var.Sivasa uğrayıpda gitmezseniz çok büyük kayıp Kirli ahmet adıyla anılan bi abimiz.Meşhurr sivas köftesi.o kadar güzel yapıyorki köfteleri off olsada yesek şimdi.Eğer yolunuz düşerse bu yerlere kesinlikle gitmelisiniz