0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmişken tam olmuş temiz olmuş diyosunuz yani
Kasko poliçelerini mukayese imkanı son derece zor.2011 Corolla comfort ekstra aracımın kasko bedeli lpg dahil 41.400.-tl.Karşıya ödeme 150.000 tl,ferdi koltuk sigortası 20.000.tl genişletilmiş kasko(yetkili servis,orijinal parça,mini onarım,tek hasarsızlık indirimi vs . ) ile %60 indirimli 640 tl , dokuz taksit ile Grupoma sigortaya ya sigortalattım.HDİ sigorta aynı şartlarda 800.-tl fiat vermşti,ancak uygun bulmadım.Eğer poliçe detaylarını paylaşırsanız mukayese edebiliriz.selamlar.
Bu fiyat eğer hasarsızlık devri yoksa çok düşük, poliçenizi merak ettim doğrusu, dar kasko mu? Eğer hasarsızlık indirimi varsa da iyi fiyat
arkadaşlar kasko poliçem elime geçti kısaca bilgi vereyim:genişletilmiş kasko bütün klozları içeriyor (terör, sel, deprem...v.s. kemirgen klozu bile var teminatları ayrıca isteyen olursa ayrıntılı yazabilirim, orijinal parça, toyota yetkili servisi ile anlaşmalı, ilk hasarda hasarsızlık indirimini kaldırmıyor, ilk sene pert yada çalınma durumunda anahtar teslim sıfır fiyatını ödüyor.%50 hasarsızlık indirimi, ekstra olarak %30 askeri personel indirimi var.araç bedeli: 62.590,00 TLkasko bedeli: 665,10 TL (9 taksit)sigorta şirketi: AkSigorta
İzzettin bey, poliçe fiatına en önemli etken %30 askeri personel indirimi ile koltuk sigortası ve karşıya ödeme miktarı galiba,Allah kimseyi ne trafik sigortasını nede kaskoyu kullanmaya mecbur bırakmasın,poliçeniz hayırlı olsun.
Fiyat bana çok az gelmişti, poliçeyi merak etmişim. Vermiş olduğunuz bilgilere göre 10 numara poliçe olmuş.
Arkadaşlar merhaba,Aracım Toyota Corolla HB Sport 2004 AT. KM:120 bin. 12 Ağustos 2014 tarihinde aldım. Doğum tarihim 1984. İlk defa araç alıyorum. Aracımın Liberty'de 1250 kasko bedeli ve 500 TL zorunlu trafik sigortası bedeli çıktı. Bazılarına bakıyorum kasko ve sigorta miktarları baya düşük. Benim kasko ve sigortanın yüksek çıkması neden olmuş olabilir?Bu arada tanıdık bi acenteci arkadaşıma yaptırdım o zamanki şartlarda en düşük Liberty sigorta demişti..
Merhaba arkadaşlar. Yeni aracımı ekim 2014de almıştım. Eski aracımın kaskosunu buna ekletmiştim. Şimdi yeni kasko yapmam lazım.Toyota genişletilmiş kasko için beni aradılar 1080 tl fiyat verdiler. Diğer firmalar için de fiyat verecekler. Sizce bi çok fazla değilmi. 6 yıldan fazla hasarsizlik indirimim var. Acaba ikametgah ve plaka diyarbakir olduğu için mi bu kadar yüksek veriyor.Bir de diğer firmaların kaskolari Muadil parça kullanabilir dedi. Toyota Kasko tamamen orijinal parça ve servis diyorlar.Sizce diğer kasko şirketlerinden daha uygun fiyat gelse ondan mi yapayım.
2014 toyota corolla 1.6 advanceAraç bedeli: 62.590,00 TLKasko bedeli: 665 TLAk Sigorta (toyota kasko da ak sigorta yapıyor)
Araç Kasko ve sigortalarınızı Tvlerde yayınlanan yada internet siteleri üzerinden yapılan reklamlara aldanarak yaptırmayınız.Sizi arayarak Çeşitli şirketlerden Sizlere verilen fiyatlar ilginizi çekebilir yahut çok cazip gelebilir,ancak dikkat edilmelidir ki yaptıracağınız kasko-sigorta vs. her ne ise e posta yoluyla broşür göndermelerini ve bunların neleri kapsadığını ayrıntılı şekilde inceleyebilirsiniz.Saygılar