0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok hayir, direk drift yapilmis yere coktum
Bulunduğum yer, deniz seviyesinden 1400m, -1 derece fakat kuru hava, uzakta görünen Fethiye körfezi ve solunda 2000m lik Baba dağı etekleri.
Ender bey,Fotoğraftaki bulunduğum yer, Fethiye-Çameli-Gölhisar yolu. Yani, Kuzey'den Güney'e doğru çektiğim bu bakıştan Belcekız-Ölüdeniz tarafını görmemiz imkansız.Haklısınız, heryerinin farklı güzelliklere sahip olduğu Türkiyemizde Fethiye bölgeside çok güzel yörelerden biridir.Asıl buranın tadını Aralık-Nisan arası çıkartıyoruz. Dün gece 4C bugün ise hala 6C ve ayaz var. Ama Güneş içimizi ısıtıyor.20 yıldır buradayım ve Baba dağından atlama fırsatım olmadı, sizler zaten aktivite için geldiğinizden bunu çabucak gerçekleştirebiliyorsunuz, 1997m'ye bundan önceki aracımla çıkmıştım ve paraşütsüz atlamamak içinde kendimi zor tutmuştum, süper bir manzara ve duygu.Tekin Bey;Belcekızı göremiyorum elbette ama tüm o masmavi deniz kokusunu bana yansıttınız.Saklıkent'te gözleme yemek, Kayaköy'de et-mangal, Gemile Koyunda akvaryum berraklığında sularda yüzmek, Yediburunlardan Akdenizi kuşbakışı seyretmek... Hepsi gözümün önünden film şeridi gibi geçti bir an. Bu arada, yamaç paraşütünü şiddetle tavsiye ederim..pişman olmayacaksınız:)