0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gülsüm hn. Mehmet Ali, aracında bir kişilik yer olduğunu söylemiş. Eğer Mehmet Ali için de uygunsa senin Bursa-Yenikapı yerine, Bursa-İzmit yapman daha mantıklı.
Arabada eşim ve kızım olacak. Eşlik etmek isteyen olursa başım üstüne....
Öncelikle Coşkun, çok geçmiş olsun. Umarım her şey iyi olur. Şimdi bu karmaşa düzelmeli ki, herkes doğru şekilde hareket edebilsin.En sondan başlayayım. Daha önce de uyardım ancak hala sayfada gereksiz paylaşımlar oluyor. Amaca yönelik, fikir ve fayda içermeyen paylaşımları, sayfaya aktarmayın. Bunu kimse üzerine almasın ancak son uyarıdır.Bıraktığımdan beri 7 sayfa olmuş ortada hala net bir şey yok. Bunun sebebide açık. Arkadaşlar, öncelikle bu bir TCT buluşmasıdır. TCT adına da organizatör başta Ahmettir. Bizler sadece ona nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünüp, hareket etmeliyiz. Ayrıca; sayfadaki sohbet şeklinden dolayı, kimi üyeler bu buluşmayı özel zannedebilir. Ancak TCT kültüründe bu yoktur, aile kavramı vardır. Bu yüzden sayfaya ya da listeye, bu kültür çerçevesinde fikrini yazmak isteyenler lütfen çekinmesin. Gelelim organizasyona.Listede görünmeyen ya da kimin, nasıl gideceği belli olmayan durumlar var. Bunların netleşmesi lazım.Nagihan hn. sanırım aracı kardeşinizin alacağını söylemişsiniz. Kardeşiniz de geliyorsa, aracınızı alabilecek durumda mısınız, lütfen belirtin? Eğer alabiliyorsanız, Murat Can ve Sertan sizin güzergaha çok uygun. Aracınızda 4 kişi olmuş olur.Gülsüm hn. Mehmet Ali, aracında bir kişilik yer olduğunu söylemiş. Eğer Mehmet Ali için de uygunsa senin Bursa-Yenikapı yerine, Bursa-İzmit yapman daha mantıklı. Güven, sen nereden geleceksin? Eğer ben gelecek olursam, bende zincir var senin araca göre. Benim yarın akşam netleşir(cuma akşamı) durum. Öyle olursa Oğuzhan'ı da alabiliriz. Zaten bana çok yakındaymış Oğuzhan. Sercan kardeşim, sende Taşkın(çift gelirse 2 kişi) ve Ergün'ü de alırsın.Konuyu tamamen bunun üzerine götürsün İstanbul. Uygun olan ya da olmayan şeyleri, detayı, sebebi ile belirtsin ona göre netleşelim.Ayrıca yakıtlar, araç sürücülerine yüklenmeyecek şekilde, çoğunlukla yolcularca paylaşılacak.Ankara, genelde birbirine yakın. Sadece bir Beypazarı var sanırım. Ankara'da kim, nereden(araç var ise belirterek), kaç kişi gelecek belirtsin.Ahmet, çok güzel bir buluşma ayarladığını biliyorum.
mali abi çok teşekkür ederim.. gerçekten çok düşüncelisin bursadan feribota binicem evimin yakınından.. böyle bişey olmasaydı.. zaten kendi aracımla gelirdim burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışırken ; bu buluşmayı özel sananlar denmiş ben üzerime alınırım ve bu buluşmaya katılmam arkadaşlar.. kusura bakmayın.. hepinize bol eğlenceler
Düzce 1-) Taylan Ercan 17 ES ruhuyla 2-) A.C.D. & 3-)Yiğitcan Coşar4-) Hasan İnanan5-) Ercüment Enes KolumannEkip İstanbul (Gebze Kocaeli Tayfası ile McDonaldsta buluşulabilir)Araç bir; (Zincirli)6-) Sercan Karabulut7-) Gülsüm Gül8- )Nagihan Uyanık9-) Cihan Uyanık10-) MC AkmanAraç iki;11-) A.Güven Özfen12-) Oğuzhan Taş13-) Ergün Gürkan ?14-) ?15-) ? Taşkınnn yarın duruma göre araya bi yere sıkıştır kendini 16-) Mali -Denise Yıldız Not: çift olursa iki kişi, tek olursa 1 kişilik yerim var.17-) Mesut Akın18 -) Oktay Okyay19-) Süray Karakaş20-) Kımıl EmreBu dörtlü birbirine bağlı hadi bakalım Gebze ses ver Ekip Ankara;21-) Coşkun Demiratlı22-) Hande Bayram damı istanbuldan geliyordu ortada buluşacaklardı Hande görmeyi çok çok istiyordu ama bir sorun çıktı yine de cumartesi akşamına kadar umudunu yitirmeyecek..... 23-) Neşet ve bilimum tayfa 24-) Seyit Güvenç25-) Ali Yıldırım ve ahalisi (3 çocuk dahil 7 kişi olarak katılacağız)Kafam dalgın eklemediklerim varsa kusura bakmasın Bu aradaa bizi Abantta hangi yönetici karşılayacak acabaa sorusunada süpriz bir şekilde cevap arıyoruzz
İstanbul ekibi 1. araç Safir1-Sercan Karabulut2-Gülsüm Gül3-Nagihan Uyanık4-Cihan Uyanık 5-Murat Can Akman 2.Araç Güvenin Yaris1-Güven 2-Taşko3-Ergün (Güven erken dönecekse diyelim)4-OğuzhanYoldada Mehmet abide bize katıldığında işlem tamamdır.Sonrada Ahmet ve ekibi birde Doğancım ve arkadaşları bizi bekliyor olacaklar ben burda anlaşılmayan birşey göremiyorum.Ben çok ç.içi olamıyorum bir gelişme olduğunda telden ulaşırsanız sevinirim.
Güven'e çok teşekkür ederim, sağolsun daha tanışmamız olmamıza rağmen beni aracına davet etti, fakat bu kadar erken dönecekse başka bir alternatif bulmak gerekiyor gidiş-geliş için...
TCT de alınganlık olmaz.... geçen biri beni ayıpladıydı valla ben de seni ayıplarım..... Ankara grubu da burayı kirletmemek için özelden mesajlaşıyor... ben yoldan ve havadan çekinmiyorum sadece Seyit beyin eşininde olmasını istemiştim.... ama daha sonra kardeşimle ilgili bir problem çıktı yanlarında olmamı istiyorlar onları da gelmeleri konusunda ikna etmeye çalıştım olmadı tek ihtimal eğer Gözde "tamam abla ben sensiz idare ederim sen git" derse o zaman Ankara ekibini ararım..... ama büyük ihtimalle olmaz....
Gerçekçi ol,imkansızı iste demiş che.Yeterince istersen çözüm bulursun.Doktorsuz çıkmam abiiii )))))
Bizim misafirler kötü hava şartları nedeni ile Ankara'ya gelemiyorlar. Kısmet halen gelme durumum var ama net değil. Ahmet'i özelden bilgilendiriyor olacağım.