0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
böyle bir yorum duymak yeni kasa avensis sahibinden hoşş gurur okşayıcı..Teşekkürler üzerime alındım birden ..
Maaşallah aman nazar deger dikkatli olun benim araca 2-3 arkadaşım güzelmiş bende alsam dedi ertesi gün önce sol far patladı 3 gün sonra su fışkırtmamaya başladı dünde çalışmadı akü boşaldı:))))
haha rica ederim abi tek beğenmediğim yeri vites kolu fazla büyük ama güzel iç dizaynı bu kasaların
Mehmet bey; ben vites topuzunu da beğeniyorum
sendeki avensis sevgisi beni hasta ediyor,avensisle ilgili hiç bir yazıyı kaçırmıyorsun
Abi tabi yine zevk meselesi topuzuda güzel aslında ama vites kolu fazla uzun sanki joystick vites diyorlar galba bizim avensistekilere kolu daha kısa olsa mesela küllük hizasında daha güzel olcak gibi.
ben onun demir yerini kestirmeyi düşünüyorum kısaltıcam benimde dikkatimi çekti .. Zevklerimiz aynı Abi baba parasıyla değil kendi emeğimle yıllarca çalıştıktan sonra aldığım arabamı seviyorum sadece... taleplerimi karşıladıkça daha da çok seviyorum o kadar abarttım mı acaba?İlgi alanıma giriyor o konular..bu günlerde nazar var avensisciler üzerimizde dikkat