0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu bana sanki film çekimi gibi geldi..
bence ilk videoda ustalıkla hiç alakası yok , sürücü öküzün önde geleniAllah böyle salaklara yardım etmez korumazTamamen eşşek şansı onunki
Allah dilemese, yaprak kıpırdamaz
Yüce Rabbim bazen gerçekten çok yardım ediyor ama bazen şoförlerimiz dangalak oluyor bizim servis şoförü gibi. En arkada oturuyorum koca kamyonun geldiğini gördüm arkadan bir bağırdım abi kamyoon diye... Kafasını dönderdi baktı gördüğü halde kırmadı direksiyonu bodozlama bir çarptık kamyona ALLAH'IM ALLAH'IM minibüs pert ben de az hasarlı fena bir durum soğuk kanlı olmak gerekiyor...
Servis deme çok kötü oluyo.. Büyük geçmiş olsun Oğuz.
Böyle bir kaza umarım kimsenin başına gelmez.http://www.facebook.com/photo.php?v=357597144281137
Off böyle birşe olabilir mi yarabbi sanki ölüm haberi almış gibi oldum içim paramparça oldu yemin ederim arabaya bak ya tuzla buz oldu... Valla şoktayım şu an...
oysa çok hız da yok ama çarpışma yeri ve karşıdan gelen tırın hızı da eklenince resmen yere düşen bardak gibi dağıldı araç..
hava cok soguk donan parcalar carpmanin etkisiyle tuzla buz oldu bence burdaki en buyuk etken soguk hava