İzmirli Toyotacılara gelsin.
Prius a bak. Gören 500 beygir sanar

sanır, sanar. sanır mı, sanar mı?
Hay maşallah ufaklık nasılda mutlu Allah nazarlardan saklasın
amin ahmet hocam cümlesini...
+111111111111
Sedat bey masallah en guzel foto en sonuncu foto. Buarada cocuk varsa araba vitesi kesinlikle "N" birakmayin surekli "P"de dursun.
+111111111111
Sedat bey masallah en guzel foto en sonuncu foto. Buarada cocuk varsa araba vitesi kesinlikle "N" birakmayin surekli "P"de dursun.
Kadir dikkatin için tebrik ediyorum.
Kadir dikkatin için tebrik ediyorum.
Basima geldi bir keresinde N'de birakip bagajdan bisi alayim dedim cocuk hemen vitesi D'ye atti Allahtan onde arac vardida ona dokundurdu. Onu bos olsa gidebilecegi kadar giderdi. Allah korudu.
kadir abi teşekkür ederim ayrıntı için.
şöyle bir olayla karşılaştım zamanında ;
istanbul sultanbeyli tarafındayım .ctesi sabahı bir fırının önünde durdum poğaça vs almak için bi araba yanaştı amcam stop etmeden arabadan indi ekmek almaya bende o arada bozuk para ayarlıyorum bi anda amcanın araba ortadan kayboldu... çalmışlar aracı...
bende o günden beri arabayı çalışır vaziyette ve anahtarıda üstünde asla bırakmam

o resimi çekerken hanımda bebişin yanında sol kapıya iyice yanaştı gözükmiyim diye (sadece mavi pantolonu gözüküyor) o yüzden anahtar kontakta yoksa asla...
tekrardan teşekkürler.
kadir abi teşekkür ederim ayrıntı için.
şöyle bir olayla karşılaştım zamanında ;
istanbul sultanbeyli tarafındayım .ctesi sabahı bir fırının önünde durdum poğaça vs almak için bir araba yanaştı amcam stop etmeden arabadan indi ekmek almaya bende o arada bozuk para ayarlıyorum bir anda amcanın araba ortadan kayboldu... çalmışlar aracı...
bende o günden beri arabayı çalışır vaziyette ve anahtarıda üstünde asla bırakmam 
o resimi çekerken hanımda bebişin yanında sol kapıya iyice yanaştı gözükmiyim diye (sadece mavi pantolonu gözüküyor) o yüzden anahtar kontakta yoksa asla...
tekrardan teşekkürler.
Kazasiz belasiz surusler diliyorum.
Tundra muhteşem

Keşke ülkemiz vergiden yana biraz daha insaflı olsa....