Gönderen Konu: hani bozulmazdı... (alarmdanmış...)  (Okunma sayısı 4664 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 133000
  • Model Yılı: '01
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: hani bozulmazdı... (alarmdanmış...)
« Yanıtla #20 : Ocak 12, 2012, 12:23:52 »
acaba burda sorun araca sonradan takılan tüp mü yoksa alarm mı?

(hikayenin sonu çok hoştu ama başını kaçırmışız Allah analı babalı büyütsün :) )

Sağolun hande hanım..sorun alarmda.alarm tam devre dışı olmadığı için alarmın beyni benzin pompasına giden elektriği kesmiş.biz bu kabloyu iptal ettik.aldığımda lpg vardı ve sorun yaratmadı..bütçe açısındanda iyi oluyor 40tl=200km şehir içi..
2001 1.6 terra sol special corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 12, 2012, 12:23:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 12, 2012, 13:01:31 »
Sağolun hande hanım..sorun alarmda.alarm tam devre dışı olmadığı için alarmın beyni benzin pompasına giden elektriği kesmiş.biz bu kabloyu iptal ettik.aldığımda lpg vardı ve sorun yaratmadı..bütçe açısındanda iyi oluyor 40tl=200km şehir içi..

bende de 2000 vvt-i var alarm takılıydı aldığımda en ufak bir sorun yaşamadım o yüzden ayrıntıya girdim "acaba tüp bozuyor mu birşeyleri?" diye düşündüm.
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45800
  • Model Yılı: '11
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 26, 2013, 22:10:34 »
Neymiş: Toyota bozulmaz biz eklediklerimizle bozmaya çalışırız....
çok güzel cevap olmuş..
Hayatın km'sini hergün sıfırla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • her zaman japon..
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mart 26, 2013, 22:41:49 »
heheh çok iyi ya :D

yalnız bunun toyotası hondası (diğer geri kalanları arabadan saymıyorum :) ) yok..

bir gün iki honda yolda gidiyoruz ikiside civic.. arkadasın arabada tüp bitince yolda kaldı.. naptıysak olmadı canavar gibi araba bir anda kaldı öylece..
sorun ise çok afedersiniz ama aptalca biseydi.. arabanın benzin pompasının jakları yoldaki sarsıntıdan dolayı çıkmıs.. arabanın pompası lektrik alamadığından benzin basmıyor araç sıralı sistem ve gaz düğmesine basılı tutuncada çalısmayan bi cins.. buna inanmak çok güç.. ama öyle oldu..

belki binde bir vs.. ekleme saplama ne olursa olsun olcağı oldumu oluyo.. Allah yapısı değilki arkadas bozulcak illaki.. ama çekik gözlü arkadaslarımız sağolsun farkını ortaya koyuyo..

inşallah bir daha seni yolda bırakmamak üzere toyotana kazasız belasız cezasız yollar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 27, 2013, 04:03:27 »
:)) son söz iyimiş:))) deprem öldürmez binalar öldürür gibi bir ifade olmuş:))))  geçmiş olsun...alarmın bu özelliği aslında çalınmaya karşı ciddi bir koruma sağlıyor kötü bir özellik değil:) tekrar geçmiş olsun:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 18, 2013, 14:00:09 »
şimdi bunun toyotayla ne alakası var  :)

sorun alarmdaymış, Toyota da değil...

:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 18, 2013, 14:25:21 »
Neymiş toyota bozulmazmış :D :D Okurken kendi kendime hemen buldum sorunu kesin bir benzinlikte sulu benzin katmışlardır oda pompayı kitlemiştir demiştimde devamını okuyunca güldüm :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #27 : Nisan 30, 2013, 09:27:59 »
bu alram konusu benide gerdi. yolda arabanın ön camını açtım sonra kapatacağım kapanmıyor. bir kaç kere denedim olmadı. neyse cam öyle açık kaldı bereket kış değil ve yağmur yok o durumda sol tarafım iptal olurdu herhalde:) dedimki cam motoru bozuldu geçmiş olsun. neyse bir elektrikçiye götürdüm ne diyecek diye. bir iki bakındı daha önce yaptımı ses geldimi vs. sonra ben dedim ki alarmla da kapatmıyor öyle deyince direk alarmı kontrol etti ve cam açma opsiyonunu devre dışı bıraktı. sorun bitti. alarmın cam açam devresinde sorun çıkmış o nedenlede hiç çalışmamış. sizinde aklınızda olsun elektriksel bir arıza çıkarsa önce alarmı kontrol ettirmek lazım galiba! 
insan yaptıklarından çok yapmadıklarıyla insandır.