Gönderen Konu: Nokia 500  (Okunma sayısı 4771 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Nokia 500
« Yanıtla #20 : Ocak 26, 2012, 08:10:43 »
Serkan abi Özellikle baktım sony ericsoon lara ama telefonları artık bana kalitesiz geliyor kasası filan.Türkiyedede bozulduğu zaman düzgünce yapmıyorlar.Diğer telefonumu garantiye yolladım se w715 video izlerken donuyordu hafıza kartına attığım vs.Gönderdim 1 ay bekledim geldi.Sonuç yapılmamış üstelik bir hafta sonra ekran filmi bozuldu.GEri gönderdim yaptıalr yine bozuldu artık pes ettim bende.O yüzden sonye sıcak bakmıyorum :) :)

Erdem bu HTC nin özellikleri seni ilerde üzebilir. Benim eşimde Sony Ericsson Xperia X8 var. Ondada işlemci 600 Mhz ve telefon çok kasılıyor. Daha önce olumsuz bir SE tecrüben olmuş ama SE artık eski SE değiL. Türkiyeye getirdiği telefonlardan da bunu görebilirsin. Dünya ile aynı anda ülkemizde satılmaya başlıyor. Sen yinede tekrar bir düşün bence.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 26, 2012, 08:10:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 27, 2012, 04:56:50 »
Erdem bu HTC nin özellikleri seni ilerde üzebilir. Benim eşimde Sony Ericsson Xperia X8 var. Ondada işlemci 600 Mhz ve telefon çok kasılıyor. Daha önce olumsuz bir SE tecrüben olmuş ama SE artık eski SE değiL. Türkiyeye getirdiği telefonlardan da bunu görebilirsin. Dünya ile aynı anda ülkemizde satılmaya başlıyor. Sen yinede tekrar bir düşün bence.
Hocam se eski se değil demişsinizde telefonu geçen sene aldım bıktırdı beni yeni telefonlarıda güvenmiyorum zaten.Dediğiniz gibi htc yi çok araştırdım ve yorumlardan telefonun o parayı haketmeyeceği yönündeydi zaten herkes vodafone kampanyasıyla 240 liraya almış bende vazgeçtim.Sbah gidip Nokia 603 aldım hızı olsun şekli olsun baya hoşuma gitti :)İnternetten de 720p hd video izlemek de güzelmiş bunu öğrendim :D