Gönderen Konu: Samsung s8530 Wave II vs. Sony Ericsson XPERIA NEO V  (Okunma sayısı 3704 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: Samsung s8530 Wave II vs. Sony Ericsson XPERIA NEO V
« Yanıtla #20 : Nisan 01, 2012, 23:46:35 »
Selam Doğan,
Son 3 gündür  xperia neo V kullanıyorum. Önceki telefonum iphone 3gs idi. ilk zamanlardaki yeni tanışma dönemini bilirsin. Orda nevar burada ne var derken şarj 1 gün dayandı. Normal kullanımda şarjının 2 gün gideceğini düşünüyorum. Neo V kullanım olarak insana zevk veriyor. Ios sonrası ise android daha çok özgürlük hissi uyandırdı bende. Forumlardan androidin özelliklerini öğrenmeye başladım. Açık kod olması sayesinde eğer değişikliği seviyorsan ve yeni şeyler denemek sana göre bişeyse android seni mutlu eder.
Honda Jazz / 2012

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 01, 2012, 23:46:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 01, 2012, 23:56:09 »
sony ericsson xperia ray öneriyorum 800 civarı, kamera onda 8.1 mp, şarj onda, android onda, tip onda, ekran kalitesi onda, ayrıca oldukça ergonomik, kaba bir telefon değil, onun yanında diğerleri takoz gibi kalıyor şiddetle tavsiye ediyorum hatta şimdi onu modem olarak kullanıp internete onunla giriyorum
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 02, 2012, 19:33:12 »
konu android ile bada kıyaslamasına gitmiş ya .. Kimse markaya bakmıyor. Sony xperia sayesinde kaybettiği imajını geri kazanmaya çalışıyor bence. Ama ha deyince olucak bişi değil bu. Bence samsung ama android işletim sistemli bir modeli olmalı.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 02, 2012, 20:52:03 »
Bu konu benim için henüz çözümlenmedi, Wave 2 gözden düştü o rakamlara wave 3 alınır kıvama geldi. SE'da da ARC modeli ilgi çekici Wave 3 ve ARC bakınıyorum şu sıralar. Androidli Samsung olarak önerin ne olur Keram abi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 02, 2012, 21:03:20 »
Android isletim sistemli bir telefon alinacaksa tavsiyelerim sunlar;

Aceleniz yoksa tavsiyem Motorola'nin ileride cikaracagi modelleri beklemektir. Android'in en buyuk handikapi olan uyumsuzluk ve stabilite sorununu Google firmasinin Motorola'yi satin alma hamlesiyle bertaraf edecegini dusunuyorum. Eger Motorola markasi sahip oldugu patentler nedeniyle alindiysa, Google buyuklugune yakismayan bir harekette bulunmus olur. Suan Motorola patentleri icin diger firmalardan talep ettigi rakamlar cok yuksek Google'in. Umarim asil amac Apple'la patent yarislarinda avantaj elde etmek degildir Google acisindan.

Suanda alinacaksa ve Samsung'la Sony Ericsson arasinda secim yapilacaksa ben Sony Ericsson derim. Ben bir cok isletim sistemi ve bir cok marka telefon kullandim. 2002 yilinda aldigim P800'um hala calisir vaziyette duruyor. 2005 yilinda aldigim P910i'nin gorusmelerdeki ses kalitesini ise hicbir telefonda bulamadim, en ufak sorunu yok bu cihaziminda, hala duruyor. Demek istedigim, bu marka kaliteli cihaz uretiyor. Sony'nin Ericsson'u satin almis olmasi da bu pazarda iddiali olmak istedigini kanitlar nitelikte.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 02, 2012, 21:33:57 »
Bu konu benim için henüz çözümlenmedi, Wave 2 gözden düştü o rakamlara wave 3 alınır kıvama geldi. SE'da da ARC modeli ilgi çekici Wave 3 ve ARC bakınıyorum şu sıralar. Androidli Samsung olarak önerin ne olur Keram abi?

Galaksy s2 var arkadasta çok hoşuma gidiyor fiyat uçuk tabiki.. Onun yerine Galaksy W,Galaksy Ace,Galaksy y bütcene göre ama ana etken şey android..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)