Gönderen Konu: Pilotluk  (Okunma sayısı 3637 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Pilotluk
« Yanıtla #20 : Mayıs 01, 2012, 13:45:39 »
Bende askeri pilot olmak isterdim.(Anadolu Kartalları,Top Gun) izlemeni tavsiye ederim.harp okuluna başvuramıyorum ben ne yazık ki.Boy konusunu hiç bilmiyorum.Sen nerelerdesin bakalım bisiklet sezonunu açalım yavaştan :)

Bisikleti toparlarsam açarız tabiki neden olmasın yav :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 01, 2012, 13:45:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 01, 2012, 15:51:37 »
aslında tekin abi çok güzel açıklamış bir arkadaşım devam ediyor o kursa izmir de . 200.000 lirayı gözden çıkarman lazım
Aynen Tekin abi güzel aydınlattı bu konuda.
bende bir ara arastirdim iki yol var birincisi askeri okullar sanirim senin oyle bir sansin yok ikicisi ozel okullar bunlarda biraz tuzlu olur internette kucuk bir arastirmayla bu okullara ulasabilirsin yeterli bilgiler de mevcut net bir sekilde gorursun
bu okullarla ilgili uyeler mutlaka vardir konusuyu surekli guncel tutarsan bir yada bir kac kisiyi bulursun umarim benimde istedigim bir meslekti ama kismet olmadi hayirlisi boyleymis :)
buarada helikopter ve motorsuz(planor ve parasut gibi)  ucuslarida tavsiye ederim

Özel okullara başvurmam için öncelikle ön lisans ya da lisans bitirmem gerekli,ve aynı zamanda orta düzeyde ingilizce bilmek gerekli.Başta üniversiteden mezun olmam lazım yani.Özel okula başvurmam şuan çok uzak bir ihtimal maddi yönden,ancak geleceğin ne getirip götüreceği belli değil.Ne olursa olsun eninde sonunda olmak istiyorum.Tabi ki istemek yeterli de değil ama.Konuya ilgi gösteren herkese teşekkür ederim.

Bisikleti toparlarsam açarız tabiki neden olmasın yav :D

Toparlarsın ya acele yapma :D Ama haberim olsun yaptırınca,sezonu açalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 01, 2012, 17:58:44 »
Zaten sende söylemişsin Anadolu kartallarını izle diyecektim. Sadece şunu söyleyeyim çok eleme yapıyorlar o kadar çok ki .. 1 yılda yaklaşık 2 bin civarı pilot adayı teğmen mezun olduğunu bunun sadece 10 kişisi uçabildiğini diğerlerinin yer görevlerine verildiğini duymuştum. Sayılar net değil ama forumda daha ayrıntılı şekilde açıklama yapan abilerimiz var.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)