0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lafa gelince hepimizin anlatcak bişey söyliyecek sözü var ama kimse araştırma yapmıyor. detaylarını bilmiyor. sağdan soldan gazeteden duyduklarımızla biz genel kültürümüzü geliştirmeye çalışıyoruz. vekillere gece zam yapıldı. vurun kafire dercesine naralar atmanın anlamı yokki. neden verilmiş neden bu koşullar oluşmuş. aziz yıldırım neden ceza evinde hayttt hoyttt giremez çıkartın neden o bizim başkanımız o sizin başkanınız kardeşim demekki hukuka ayrı bişey yapmış ki içerde kimse bakmıyor buna ee içerde hala neden içerde demiyoruz.
hahaha yav hepinizin yazdıklarına öyle güldüm ki işin iç yüzünü bilmeyince nekadar kolay söylemek bazı şeyleri kahve muhabetinde öte geçmemiş sizin yazılarınız. bir milletvekiline günde kaçtane ziyaretçi geliyor biliyormusunuz ?bir milletvekili emekli olduktan sonra neiş yapıyor biliyormusunuz ?bir milletvekili vekil seçile bilmek için hangi aşamalardan geçiyor ve nekadar para harcıyor biliyormusunuz? ve kaç kişi iş sahibi oluyor ?bana bu soruların cevaplarını verin abilerim bende size teker teker cevaplicam ondan sonra basının gazına geldiğinizi anlıyacaksınız
Arkadaşım önce yazım uslübüne dikkat et, burası kahve değil, milletin anası ağlamış zamlardan, fakirlikten, her gün Van da çadırda insanlarcayır cayır yanıyor sen burda gülüp geyik yapıyorsun. Ayrıca o milletvekillerinden iş isteyen yardım isteyenlerin çoğu gurursuz haysiyetsiz şahıslardan oluşuyor. Sen zaten niteliklerinle bir işe giremeyip milletvekilinden yardım isteyip torpille işe girebiliyorsan bu ülke bitmiştir.
aramızda para toplayıp senin tanış vekillere verelim bari ne dersin...acıdım bak şimdi...düşünce yapını şahsım adına kınıyorum
hukuk ve adaletin herkese eşit uygulanmadığı bizim gibi ülkelerde olsa olsa bunun gibi kelle hesabı demokrasi olur. işine gelen her şey için kaldır evet oyu kullan, ülke ve halk içi hayırlı olup fakat kendinin ve partinin menfaatine aykırı olan her şey için ise gözü kapalı muhalefet et. bu zat-ı muhteremler önce dokunulmazlıklarını sadece kürsü dokunulmazlığı ile sınırlasınlar ki; bizde vekillik görevlerini kendilerine mefaat sağlamaktan öte sırf vatan sevgisi ile ülke yararı için yaptıklarına inanalım bu olay karşısında sn. cumhurbaşkanın alacağı tavır çok önemli: ya konumu gereği halkı temsil edip gerekli prosedürleri takip edecek, ya da mevcut sistemin bir noter makamı olarak kalmaya devam edecek...
dokunulmazlık kalkınca ne olacak çok merakediyorum. şu şekilde anlatmışsın bana göre vekiller kalpazan vekiller üç kapatçı durmadan davalar açılıyor. dokunulmazlıklarından dolayı yırtıyolar ilginç...
bence tehditvari konuşmaya gerek yok herkesin kanaati kişiseldir..Tabi bu olayda allahın bildiğini kuldan esirgemeye çalışmanın da lüzumu yoktur..Emre beyin bu iddiaları belki aktif milletvekilleri için bir nebze dikkate alınabilirdi ama emekli olanlar için sürdüğü gerekçe biraz abesle iştigal oluşturmuş...Adı üzerinde emekli...Yani milletvekili değil..Bu kadar basit.