Gönderen Konu: Emekli vekillere gece yarısı operasyonu ile kıyak zam...  (Okunma sayısı 2355 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: Emekli vekillere gece yarısı operasyonu ile kıyak zam...
« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2011, 01:20:56 »
Bu konu çok iyi olmuş aslında tamda damarımın üstüne denk geldi :D

Birde türkiyede vatandaş olarak ödediğim tüm vergilerin %1 inden fazlası HARAM, ZIKKIM olsun.... Çoluğundan Çocuğundan çıksın neden olan tüm insanların ...

Umarım mesaj gitmiştir gideceği yere !

Sırf vergiler yüzünden ve istediğim arabayı alamadığımdan dolayı... limuzin fiyatlarından dolayı alamayışımdan ötürü  tabikide bu ülkeyi şuan yönetenlerden

nefret ediyorum !

veee ilk fırsatta ülkeyi terketmek tek emelim şuan ..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2011, 01:20:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 28, 2011, 04:09:57 »
hukuk ve adaletin herkese eşit uygulanmadığı bizim gibi ülkelerde olsa olsa bunun gibi kelle hesabı demokrasi olur. işine gelen her şey için kaldır evet oyu kullan, ülke ve halk içi hayırlı olup fakat kendinin ve partinin menfaatine aykırı olan her şey için ise gözü kapalı muhalefet et. bu zat-ı muhteremler önce dokunulmazlıklarını sadece kürsü dokunulmazlığı ile sınırlasınlar ki;  bizde vekillik görevlerini kendilerine mefaat sağlamaktan öte sırf vatan sevgisi ile ülke yararı için yaptıklarına inanalım :islik: bu olay karşısında sn. cumhurbaşkanın alacağı tavır çok önemli: ya konumu gereği halkı temsil edip gerekli  prosedürleri takip edecek, ya da mevcut sistemin bir noter makamı olarak kalmaya devam edecek...
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 28, 2011, 08:24:00 »
Emre kardeşimizi yazdıklarını görünce ben bu vekillere çok acıdım, içim ezildi. Millet vekilinin görevi seçildiği yere hizmet etmektir, oranın vatandaşının şartlarını daha da iyileştirmeye çalışmaktır, ihale takip etmek, gelen ricacıların özel isteklerini takip etmek, düğün-nişen vs toplantılara katılarak kendini göstermek değildir. O vekil seçildiğinde nölgesinin durumu ne idi, görevi bittiğinde o bölgenin durumu ne idi ona bakmak lazım. Ayrıca bu zam emekli vekillere yapıldı, aktif vekillere değil.Vekillerin birçoğu da sırf dokunulmazlık kazanmak için vekil oluyor, ülkeye, millete hizmet felan umurunda değil adamlarım. Adamların bir sürü davası var askıya alınıyor. Yapabiliyorlarsa önce dokunulmazlığı düzenlesinler ama yapamazlar.

Hala bu zammı savunabilen, ihtiyaçtan dolayı yapıldı diyebilen vekiller var. Çünkü bu ülkede sadece vekillerin ihtiyaçları var, memurun, işçinin - emeklinin hiçbir ihtiyacı yok onların durumu çok iyi.Bu vekiller ne yapsınlar geçinemiyorlar. Bu zam gündemdeyken arada GDO'lu hayvan yemlerine izin verildi. Artık GDO lu gıdalar, ette, sütte, yumurtada, yoğurtta olacak ve üzerlerinde GDOludur diye hiç bir ibarede olmayacak. Bu GDO olayını geçiştirmek için belkide bu zam kasıtlı olarak bu oranlarda yapılmıştır.

Eğer benim 1 kuruşum bile bu zamma karışıyorsa H-A-R-A-M   Z-I-K-K-I-M  O-L-S-U-N. Allah yemeyi nasip etmesin.   
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 28, 2011, 09:16:51 »

???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 28, 2011, 09:22:28 »
doğru birşey yapsalardı tbmm tv'nin kapanmasını beklemeden zamlarını yaparlardı.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 28, 2011, 09:25:54 »
lafa gelince hepimizin anlatcak bişey söyliyecek sözü var ama kimse araştırma yapmıyor. detaylarını bilmiyor. sağdan soldan gazeteden duyduklarımızla biz genel kültürümüzü geliştirmeye çalışıyoruz.  vekillere gece zam yapıldı. vurun kafire dercesine naralar atmanın anlamı yokki. neden verilmiş neden bu koşullar oluşmuş. aziz yıldırım neden ceza evinde hayttt hoyttt giremez çıkartın neden o bizim başkanımız o sizin başkanınız kardeşim demekki hukuka ayrı bişey yapmış ki içerde kimse bakmıyor buna ee içerde hala neden içerde demiyoruz.

aramızda para toplayıp senin tanış vekillere verelim bari ne dersin...
acıdım bak şimdi...
düşünce yapını şahsım adına kınıyorum
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 28, 2011, 10:22:32 »
hahaha yav hepinizin yazdıklarına öyle güldüm ki işin iç yüzünü bilmeyince nekadar kolay söylemek bazı şeyleri :D kahve muhabetinde öte geçmemiş sizin yazılarınız.

bir milletvekiline günde kaçtane ziyaretçi geliyor biliyormusunuz ?

bir milletvekili emekli olduktan sonra neiş yapıyor biliyormusunuz ?

bir milletvekili vekil seçile bilmek için hangi aşamalardan geçiyor ve nekadar para harcıyor biliyormusunuz? ve kaç kişi iş sahibi oluyor ?

bana bu soruların cevaplarını verin abilerim bende size teker teker cevaplicam ondan sonra basının gazına geldiğinizi anlıyacaksınız :D

Arkadaşım önce yazım uslübüne dikkat et, burası kahve değil, milletin anası ağlamış zamlardan, fakirlikten, her gün Van da çadırda insanlar
cayır cayır yanıyor sen burda gülüp geyik yapıyorsun.

Ayrıca o milletvekillerinden iş isteyen yardım isteyenlerin çoğu gurursuz haysiyetsiz şahıslardan oluşuyor. Sen zaten niteliklerinle bir işe
giremeyip milletvekilinden yardım isteyip torpille işe girebiliyorsan bu ülke bitmiştir. 

DÜZELTME : AYnı şekilde torpille birilerine iş bulan milletvekilleride ONURSUZ ve HAYSİYETSİZDİR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 28, 2011, 10:53:03 »
alkış
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .....
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 28, 2011, 10:54:18 »
Arkadaşım önce yazım uslübüne dikkat et, burası kahve değil, milletin anası ağlamış zamlardan, fakirlikten, her gün Van da çadırda insanlar
cayır cayır yanıyor sen burda gülüp geyik yapıyorsun.

Ayrıca o milletvekillerinden iş isteyen yardım isteyenlerin çoğu gurursuz haysiyetsiz şahıslardan oluşuyor. Sen zaten niteliklerinle bir işe
giremeyip milletvekilinden yardım isteyip torpille işe girebiliyorsan bu ülke bitmiştir.

başbakan allah değil yaa ol deyince apt bitiversin hemen... milletin anası neden ağlıyo biliyomusun nefsi daha çok daha çok istediğinden. ben birtane kredi kartına sahibim ve limit 1.500 lira ödiyebilecek durumdayım. 10 tane çocuk yapmasınlar!!! ... vanda bir afet oldu ve devlet bana göre yeterli oldu bazı konularda. devlet allah(haaşa) değil ya ol deyince apt hemen bitsin. 100 veya 1000 kişi yaşamıyor vanda 100lerce insanımız vardır orda... benim gülüp eğlenmemle nealakası var vandaki olayın abi bana bi söylesene ozaman sende sana göre benim yaptığım geyiği okuyarak boş zaman harcıyosun neden yardım etmiyorsun vandakilere...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .....
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 28, 2011, 10:58:39 »

aramızda para toplayıp senin tanış vekillere verelim bari ne dersin...
acıdım bak şimdi...
düşünce yapını şahsım adına kınıyorum

siz toplayın abi madem bukadar çok istiyosanız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .....
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 28, 2011, 11:03:46 »
hukuk ve adaletin herkese eşit uygulanmadığı bizim gibi ülkelerde olsa olsa bunun gibi kelle hesabı demokrasi olur. işine gelen her şey için kaldır evet oyu kullan, ülke ve halk içi hayırlı olup fakat kendinin ve partinin menfaatine aykırı olan her şey için ise gözü kapalı muhalefet et. bu zat-ı muhteremler önce dokunulmazlıklarını sadece kürsü dokunulmazlığı ile sınırlasınlar ki;  bizde vekillik görevlerini kendilerine mefaat sağlamaktan öte sırf vatan sevgisi ile ülke yararı için yaptıklarına inanalım :islik: bu olay karşısında sn. cumhurbaşkanın alacağı tavır çok önemli: ya konumu gereği halkı temsil edip gerekli  prosedürleri takip edecek, ya da mevcut sistemin bir noter makamı olarak kalmaya devam edecek...

dokunulmazlık kalkınca ne olacak çok merakediyorum. şu şekilde anlatmışsın bana göre vekiller kalpazan vekiller üç kapatçı durmadan davalar açılıyor. dokunulmazlıklarından dolayı yırtıyolar ilginç...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Aralık 28, 2011, 12:47:11 »
Emre...

Şansını zorlama bence kardeşim... bu konu hakkında hiç şansın yok !

Saygılar cnm..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Aralık 28, 2011, 13:39:13 »
şaka gibi  :blink:
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 16100
  • Model Yılı: '13
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Aralık 28, 2011, 13:43:03 »
dokunulmazlık kalkınca ne olacak çok merakediyorum. şu şekilde anlatmışsın bana göre vekiller kalpazan vekiller üç kapatçı durmadan davalar açılıyor. dokunulmazlıklarından dolayı yırtıyolar ilginç...

Omer Abusoglu ile bir akrabaligin varmidir?
2013 Corolla 1.6 Premium MultiDrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Aralık 28, 2011, 15:20:36 »
Emre kardeşim burda akepe şakşakçılığı yapma, burda partilerden bahsetmiyoruz.

Aylin Yılmaz arkadaşımızın dediği gibi şansını zorlama!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 28, 2011, 15:32:42 »
bence tehditvari konuşmaya gerek yok herkesin kanaati kişiseldir..Tabi bu olayda allahın bildiğini kuldan esirgemeye çalışmanın da lüzumu yoktur..Emre beyin bu iddiaları belki aktif milletvekilleri için bir nebze dikkate alınabilirdi ama emekli olanlar için sürdüğü gerekçe biraz abesle iştigal oluşturmuş...Adı üzerinde emekli...Yani milletvekili değil..Bu kadar basit.
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 28, 2011, 15:37:16 »
bence tehditvari konuşmaya gerek yok herkesin kanaati kişiseldir..Tabi bu olayda allahın bildiğini kuldan esirgemeye çalışmanın da lüzumu yoktur..Emre beyin bu iddiaları belki aktif milletvekilleri için bir nebze dikkate alınabilirdi ama emekli olanlar için sürdüğü gerekçe biraz abesle iştigal oluşturmuş...Adı üzerinde emekli...Yani milletvekili değil..Bu kadar basit.
Betül hanım neyi savunuyorsunuz anlamadım? ayrıca tehditvari bir konuşma yok ortalığı germeyelim. Millet asgari ücretle geçiniyor, aktif milletvekilleri için falan dikkate alınamaz, oraya millete yemek söylemeye, ağırlamaya iş bulmaya gitmediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Aralık 28, 2011, 15:37:56 »
memleketçe neye destek verecegimizi şaşırır olduk. Depremzedeye, gazetecilere, yazarlara, azınlıklara, noel baba'ya, kitaplara... Say say bitmez... Bir de evine et alamayan vekiller vardı...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Aralık 28, 2011, 15:58:02 »
Konuyu izninizle kilitliyorum.
Folgsamkeit macht frei...