Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Mayıs 03, 2026, 03:13:56
↓
Buradan sitemiz içinde arama yapabilirsiniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
IT / Bilisim
»
İletişim Teknolojileri
»
Konu:
LED TV yardım...
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Gönderen
Konu: LED TV yardım... (Okunma sayısı 3117 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
ゴールドメンバ
Kişiselleştirmeyelim :)
Araç: Corolla
Kan Grubu: A+
Kilometre: 150
Model Yılı: '21
119 kere teşekkür etti
206 kere teşekkür edildi
Ynt: LED TV yardım...
«
Yanıtla #20 :
Şubat 28, 2012, 21:43:02 »
Samsung 6000 ve 7000 serisininde iyi oldugunu okudum ama henuz netlestiremedim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"
Toyota Club Türkiye
«
Yanıtla #20 :
Şubat 28, 2012, 21:43:02 »
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
Kilometre: 332000
Model Yılı: '02
208 kere teşekkür etti
421 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #21 :
Şubat 28, 2012, 21:55:41 »
3D düşünmüyorum ben abi şimdilik zaten 3d çekim yok denecek kadar az...
LED de istemiyorum görüntü fazla canlı gerçek dışı... NEOplazma alacağız heralde bu gidişler... Panasoniclerde gözüm ama...
(Gizli Üye)
ゴールドメンバ
119 kere teşekkür etti
206 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #22 :
Şubat 28, 2012, 22:14:52 »
Bende parayi gommusken 3d olsun diye dusnuyorum ama bakalim kismet.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"
(Gizli Üye)
ゴールドメンバ
119 kere teşekkür etti
206 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #23 :
Mart 03, 2012, 00:13:25 »
Samsung 40D7000 modeline karar verdim ama iyi para gömmek gerekiyor.
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Araç: ---
1 kere teşekkür etti
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #24 :
Mart 03, 2012, 11:13:26 »
Sony ye bulaşmayın derim hiç bir konuda artısı yok sadece sony ürünleri ile bağlanabilirlik ve etkileşimi çok iyi
3D olayına gircekseniz LG den yana kullanın hakkınızı + 7 gözlük opsiyonu ve FPR teknolojisi kullandığını unutmamak lazım buda 3D izlerken 178 derecelik titreşimsiz br görüş açısı demek
3D aramıyorsanız ise seçim Samsung olmalı en iyi beyaz ve kusursuz siyah renk samsung da ama kutudan çıkınca clouding varmı yokmu bakın
Pilli 3D gözlükle satılan tv lerden uzak durun pil kullanan SG tip 3D gözlüklerde 3D yayın izlerken bol bol titresim görürsünüz hatta görüntü titreyerek akar FPR da ise görüntü akışkan ve titreşimsiz olur.
Yada şu anda hiç 3D olayına girmeyin zaten 3D yeni yeni yayılmaya başladı ülkemizde önümüzdeki 1-2 yıl içinde gözlük teknolojiside değişcek
umarım bu bilgiler size faydalı olur
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S
Artık Corolla sı var
(Gizli Üye)
ゴールドメンバ
119 kere teşekkür etti
206 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #25 :
Mart 15, 2012, 14:38:03 »
Samsung UE40D7000 modelini aldım, Smart TV, 3D ve HD film/yayın performansı süper, normal uydu yayınları çok iyi değil ama alışkanlıkları değiştirip uzaktan izleyince iyi görünüyor
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: ---
Model Yılı: '14
48 kere teşekkür etti
146 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #26 :
Mart 15, 2012, 14:46:56 »
Samsung 40 C653 LCD kullanıyorum çok memnunum iddia edebilirim ki çoğu markanın led tv lerinden daha canlı ve güzel bir görüntüsü var ve bütün film ve ses formatlarını açıyor fakat şu an üretimi yok ve bir tane daha almak için araştırıyorum Samsung 40 D5000 de önerebilirim
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Toyota Club Türkiye
»
IT / Bilisim
»
İletişim Teknolojileri
»