Gönderen Konu: LED TV yardım...  (Okunma sayısı 3117 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: LED TV yardım...
« Yanıtla #20 : Şubat 28, 2012, 21:43:02 »
Samsung 6000 ve 7000 serisininde iyi oldugunu okudum ama henuz netlestiremedim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 28, 2012, 21:43:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 28, 2012, 21:55:41 »
3D düşünmüyorum ben abi şimdilik zaten 3d çekim yok denecek kadar az...

LED de istemiyorum görüntü fazla canlı gerçek dışı... NEOplazma alacağız heralde bu gidişler... Panasoniclerde gözüm ama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Şubat 28, 2012, 22:14:52 »
Bende parayi gommusken 3d olsun diye dusnuyorum ama bakalim kismet.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mart 03, 2012, 00:13:25 »
Samsung 40D7000 modeline karar verdim ama iyi para gömmek gerekiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 03, 2012, 11:13:26 »
Sony ye bulaşmayın derim hiç bir konuda artısı yok sadece sony ürünleri ile bağlanabilirlik ve etkileşimi çok iyi

3D olayına gircekseniz LG den yana kullanın hakkınızı + 7 gözlük opsiyonu ve FPR teknolojisi kullandığını unutmamak lazım buda 3D izlerken 178 derecelik titreşimsiz br görüş açısı demek

3D aramıyorsanız ise seçim Samsung olmalı en iyi beyaz ve kusursuz siyah renk samsung da ama kutudan çıkınca clouding varmı yokmu bakın

Pilli 3D gözlükle satılan tv lerden uzak durun pil kullanan SG tip 3D gözlüklerde 3D yayın izlerken bol bol titresim görürsünüz hatta görüntü titreyerek akar FPR da ise görüntü akışkan ve titreşimsiz olur.

Yada şu anda hiç 3D olayına girmeyin zaten 3D yeni yeni yayılmaya başladı ülkemizde önümüzdeki 1-2 yıl içinde gözlük teknolojiside değişcek

umarım bu bilgiler size faydalı olur
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mart 15, 2012, 14:38:03 »
Samsung UE40D7000 modelini aldım, Smart TV, 3D ve HD film/yayın performansı süper, normal uydu yayınları çok iyi değil ama alışkanlıkları değiştirip uzaktan izleyince iyi görünüyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 15, 2012, 14:46:56 »
Samsung 40 C653 LCD kullanıyorum çok memnunum iddia edebilirim ki çoğu markanın led tv lerinden daha canlı ve güzel bir görüntüsü var ve bütün film ve ses formatlarını açıyor fakat şu an üretimi yok ve bir tane daha almak için araştırıyorum Samsung 40 D5000 de önerebilirim