0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hatta yeni fark ettim içi siyah deri olan döşemelerden az sayıda bulunur içi siyah ve çok süper durur maşallah
ama buna düp takılmıyor sevgili dostum
Maşallahhh avensis sevdam depreşti yine yaa Takaslık E12 var
haklısınız, siyah deri cok az bulunuyor. bende özellikle tercih ettim epey uzun araştırmalar sonucu bulduk bu aracı.. yanlız lpg uygulanabiliyor onu da söyleyeyim. cok sağlıklı olmadığı yönde yorumlar yapılıyor uygulatanlar da var hatta forumda .. ben lpg'siz binmeyi tercih ederim. 2.0 motor için aşırı tüketimi olduğu söylenemez..
Anlıyorum Adem yaşıtız ben bey kullanmanızı istemiyorum sizcede sakıncası yoksa Çok şükür benim E12de sahibine dualık daha 3 ay önce lpg takıldı tık sesi olmayan tertemiz bir araçtı... Ancak küçük şehirde yaşamanın ve biraz süslü araç sevmenin zorlukları içimdeki avensis aşkını depreştiriyor malum bu kasa başlı başına agır ve şık olduğu için pek oynamaya müsait değil Ama E12
yani benimde demek istediğim buydu şöyle bi sistem gelişiyor anladığım kadarıyla karbüratörlü araçlardaki sistem gibi oluyor ki o da epeey bi performans düşüklüğü oluyor o da avensise yakışmaz
dediğime geliyorrsun yavrum bakıyorumda
nasıl istersen kardeşim. hiç bir sakıncası yok mutlu olurum. işin özü tasvip etmesemde kendi yaptığım hatalardan biri de aracı spor kullanmak.. e 12 buna uygundu.. dediğin gibi oynamaya müsait ve araç oldukça atak.. avensis 3 bin devire kadar cok hantal 3 bin devirden sonra inanılmaz derecede atak ve uçak hissiyatı veren bir araç.özellikle 120'den sonra ki hızlanmalar 2.0 motor araç kullandığınızı hissettiriyor.burada 120'den sonra ki rakamları verip de insanlara kötü örnek olmayayım zamanı geldiğinde umarım en iyisini en temizini hatta mümkünse sıfır km'sini alırsın
Adem selam, aracın seni üzmeden kazasız belasız tadını çıkararak kullanman dileklerimle kendine iyi bak..Siyah deri koltuğu gördük bide ben bej mi gri mi tam kestiremediğim rengi de koyayım bir ara farkı görelim..
Maşaallah, kazasız-belasız güzel günlerde kullanın.
Çok güzel sağlıkla kullanınız.
maşallah araç çok güzel duruyor, bu arada bende iç-dış siyah olsun diye aracı boludan alıp gelmiştim
avensisin bu kasasını tek geçerim..bana daha karizmatik ve daha ağır gelmiştir yeni kasasına göre..güzel günlerde kullanın çok hoş gerçekten..
Betül hanım,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. yeni kasası çok hoşuma gitse de bu kasanın yeri bambaşka bence de.
Bu kasa güzel yaa daha beğenmeyene rast gelmedim.
Yeni kasa ile kıyaslandığında bu kasayı daha çok beğenenlere sık rastlıyorum.