gerçekten çok güzelmiş hayırlı olsun ama keşke hiç görmeseydik
Aynen abicim garip kalmış camry
Biraz önce yıkıldım demiştim ya onu düzeltmek istiyorum.
Ç ö k t ü m.......
gerçekten çok güzelmiş hayırlı olsun ama keşke hiç görmeseydik
fiyatlarin turkiyede ucmasiniin tek nedeni vergi malum hepiniz biliyorsunuz zaten (floridada vergi %6 )
Lexington 'a uluslararası bir kongrede sunum için geldiğimde gördüğüm şu oldu amerikada genelde büyük ve hacimli araçlar tercih ediliyor.
Hatta bir gün yol üzerinde istasyonda 1.95 $ benzin fiyatı gördüm. Düşündüm önce TL ile kaç para diye (o zaman türkiyede 1 dolara 1.45 TL idi) bizimli ile aynı yahu dedim ama sonradan dank etti amerika sanırım galon kullanıyordu yani sanrsam o dönemde LT 'si 0.89 kuruşa denk geliyordu. Şu anda nasıl benzin fiyatları.
Adamlar yapmış olmuş . kazasız keyifli sürüşler dilerim

O değilde bizim tr de toyotaların boşluğundan şikayet ederler , jant kapaklı camry e ne derler acaba:)
Allah kaza bela vermesin.
Lexington 'a uluslararası bir kongrede sunum için geldiğimde gördüğüm şu oldu amerikada genelde büyük ve hacimli araçlar tercih ediliyor.
Hatta bir gün yol üzerinde istasyonda 1.95 $ benzin fiyatı gördüm. Düşündüm önce TL ile kaç para diye (o zaman türkiyede 1 dolara 1.45 TL idi) bizimli ile aynı yahu dedim ama sonradan dank etti amerika sanırım galon kullanıyordu yani sanrsam o dönemde LT 'si 0.89 kuruşa denk geliyordu. Şu anda nasıl benzin fiyatları.
Sen baya bi once gelmis sin sanirim 5 yil once
Su anda litersi nerdeyse 1 usd
Maşallah hayırlı uğurlu olsun fiyatları gerçekten çok iyiymiş..Adamın moralini bozmak için birebir..
Maşallah hayırlı uğurlu olsun fiyatları gerçekten çok iyiymiş..Adamın moralini bozmak için birebir..
aslinda arabaya daha az odedim
bu fiyata bazi ekstralar dahil fiyati
ama uzatip moral bozmiim daha fazla
Arif bey
gerçekten bilgilendirme için teşekkürler ..
venza yı bilmiyordum ama gerek kokpit diyeceğim bölüm gerekse aracın rav 4 heybeti mükemmel ötesi.. (ilk baktığım da avenisis hacback diyesim geldi ama okudukça anladım bazı şeyleri)
bizim adımız hıdır elimizden gelen budur.. bari toyotanın tadını siz çıkarın bizim yerimize:)
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
mükemmel gerçekten tebrikler güle güle kullanın aracınızı paylaşım süperdi
ımmm... şeyyy.... ehemmm....
hayırlı olsun, güle güle kullanın
Herkese tesekkur ederim
daha iyilerine sahip olun ins...
Maşallah , çok güzelmiş gerçekten..İyi günlerde kullanın..
Herkese tesekkur ederim
daha iyilerine sahip olun ins...
İyi niyetiniz için sağolun ancak bu şartlarda Türkiye de bırakın daha iyilerini bu araçlara bile sahip olmamız bile hayal... Bu arada araçlarınızı ağız tadı ile kullanmanız dileği ile...Sağlıcakla kalın...
İyi niyetiniz için sağolun ancak bu şartlarda Türkiye de bırakın daha iyilerini bu araçlara bile sahip olmamız bile hayal... Bu arada araçlarınızı ağız tadı ile kullanmanız dileği ile...Sağlıcakla kalın...
Venza amerika pazari icin uretilmis bir arac dolayisiyla turkiyeye gelmesi yada avrupada satilmasi zor gibi geliyor bana
ama turkiyede herkes camry yada cok benzeri oldugu dusundugum avensis sahibi olabilir.
cokta karamsar olmamak lazim di mi?
Masallah. wagon sevenler icin cok iyi. Arac CAMRY ile VANGUARD kirmasi gibi olmus.
Bende Arif abi geri döndü sandim