0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet, yazında belirttiklerini çok iyi anlıyorum ama izninle sildim. Haklıyken haksız duruma düşmemek adına. Zaten arkadaşlarımız bilinçli ve bu sırada firmalar ile ilgili araştırma yapacaklardır.Sanırım bazı mecralarda Türkiye Fransa'nın yerini alıyor ve bundan çok rahatsız oldular. İnşallah kendi otomobilimizi üretir ve Fransa'ya da satarız.
Ekim ayında yaptığım bir yurtdışı seyahatinde akranım olan bir Fransız ile uzunca muhabbet ettim. Arkadaşlar kendi tarihlerinden bihaberler. Kanuni'den başlayarak, manipülasyonları ve tarih boyunca Türk-Fransız ilişkilerini detaylı bir şekilde anlattım kendisine. Arkadaşın ağzı açık kaldı, biraz da gururu incinir gibi oldu ama renk vermemeye çalıştı "İlk işim bunları araştırmak olacak" dedi Bu arada Fransız kızları da çok ilginç oluyor, fiziki güzelliklei ile yüz güzellikleri arasında ters orantı var İkisine birden sahip olana rastlamak pek mümkün değil
Yıllardır ''kapitülasyon'' olarak yanlış bildiğim sözcüğün doğrusunun ''manipülasyon'' olduğunu belirttiğiniz için teşekkür ederim Hakkı Bey.
sorun yok açıklama için sağol, ayrıca forumda bu konuyu ilk gördüğümde senin megane aklıma geldi, sendende almanya daki vatandaşımız gibi aracınıparçalamanı bekliyoruz ( megane 2 yi parçalamış adam balyozla)
Mehmetler karışmış. O Mehmet sen değildin Mehmet. Aracın içinde Sarkıkozzy olsaydı bir şeyler düşünülebilirdi. Sanırım şu sıralar Carla kendisine yüz vermiyor. Hakkı orada hata yapmamış sanırım (ben öyle tahmin ediyorum). Manüplasyon: olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermektir ise, tam şu andaki durumu açıklıyor. Ama Fransa'nın durumunu bence daha net açıklayan kelime "Mas” ile başlıyor ve "on” ile bitiyor.
Sarper Bey, Osmanlı yazışmalarında Kostantiniyye ismi neredeyse Cumhuriyet dönemine kadar kullanılmıştır. Başta Rumlar olmak üzere ülkemizde yaşayan levantenler için İstanbul her zaman Konstantinapolis olmuştur. Bunu kültürel bir olgu olarak görüp yadırgamamak daha doğru olacaktır bana göre. İstanbul'un tapusu bizde olduğu sürece gocunmamız için hiç bir neden yok
yapma hocam, ne kültürel değeri yahu, böyle diye diye bu hale geldik. tabi şöyle düşünmek lazım bir cumhurbaşkanı topraklarımızda gözü olanve bunu açık açık söyleyen bir devlete maç izlemeye giderse cemaattende fazla birşey beklememek lazım bkz. imam gazlarsa, cemaat yanlar