0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz Hep diyorum tam ortası varken
Ankara'da ki buluşmalara gitmiyorum, bari buradan katılayım dedim Ahmet. İstanbul grubu anlaşsa, bir araca dolup gidilebilir aslında.
benim yarisim vardı ya hani 13-14 kişilik ne güne duruyor canım
Tamam, araç ayarlandı. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.
3 ay kadar Duzce'li oldum.Yazı ve kisi ayrı bir mükemmel.Aydinpinar'a gitmek bile insana o huzuru,rahatlığı veriyorsa diğer yerleri anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır...
Eyvallah abi aynen bir Düzce aşığı olarak pek yorum yapmayım diyorum tarafsız olamadığımdan Sen bide benliyken göreceksin Düzce'yi
bu adam komedi ya adamım takır takırr espri yapıyor mutluluk abidesi
Rafting mi, tamam işte şimdi tam oldu. Sen en uygun zamanı belirle ve organizasyonu başlat, hep söylüyoruz ama yapamadık bir türlü. Harbiden, az kaldı Alper'in de.
La ilk linki ben bile ilk defa görüyorum değişmiş bi dünya Sen nası ezberledin
Burada bir düzeltme yapmak gerekiyor diye düşünüyorum.Emre ve Erdem arasındaki problem hakkında ne benim ne de Adil'in bir bilgisi var.Sadece yaşanan olumsuz bir şeyler olduğu hepsi bu.Emre'ye sorun ne olursa olsun ayrım yapmamasını,kişilerin yaptıklarından sorumlu olduklarını falan belirttim.Ve Emre'nin böyle bir ayrım içine girmemesini önerdim.Hepsi bu.Gönderdiğim ve bana gelen mesajların hepsi durur.
Sen bide benliyken göreceksin Düzce'yi
....Gel Sertan taşıma bizim işimiz aldırırım hertürlü ....