0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu photoshop'lanmış güncel Avensis, yani bu şekilde çıkacaksa da elbette çok güzel olur, zira Avensis zaten muhteşem.
The All New 2013 Toyota Corolla - Feels Good Inside TV Commercial
toyota senden saçmalamayı bırakıp dış kasayı değiştirip aynı otomobilleri yeni kasa diye satmayı kes başka bir şey istemiyorum.. azıcık geliştir kendini.. chery bile geliştiriyor !
Şuan ki kasayı motor şanzıman ve donanım paketlerini değiştirip tekrar piyasaya sunsalar gider alırım tabi bu benim görüşüm. Corolla ile beraber gelicek 1.6 dizeli ve donanım paketlerini cok merak ediyorum çünkü şekil şemal ile fazla ilgilenmiyorum
Sadece toyota değil bütün firmalar böyle yapıyor.Bİseyın öncekinden yenı oldugunu dış görünüşten değişikliklerden anlarsın demi.Adamlar dışını ve içini değiştirmeseler nasıl yenı tasarım veya yenı model olacak.Eskisine ne yapmalarını istiyorsun.Açıkca söylede emre toyotada duyar belki.
Bence büyük firmalar çok satmış modellerinin üzerinde fazla değişikliğe gidemezler.Sonuçta çoğunluk tarafından beğeni kazanmış bir model olunca,satış politikası gereği köklü değişim riskini de göze alamıyorlar...