0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bugün itibariyle Antalya bakırcılarda araçlar olacaktı.. neden olacaktı dedim acıklıyım.satış görevlisi emre beyle cumadan beri görüşüyoruz normalde öğleden sonra inecekti tır dan araçlar. önce sabah aradım bugün öğlene gelir büyük ihtimalle hocam dedi... öğlen aradım hocam öğleden sonra garanti burada ama kaçta gelirbende bilmiyom dedi.. saat 2 de tekrar aradım bilgisayardan bakayım gps e bakıyım nerdeymiş dedi... tekrar araştık bir kaç dk sonra hocam araç kayıp:)))) namıssız tlf u da kapatmış gps i de..dedim yatıyor mu yoksa yol kenarında başka işle mi uğraşıyor acaba:))))) neyse ben 5:30 gibi plazanın önüne gittim alanyaya dönerken... plaza kapalı aradım cebinden hocam adama hala ulaşamadık bizde kapattık heralde yatıyo.. akşam görevlilerle yani güvenlikle indirirler aracı... yarın sizi tekrar arayım. keşke bugün görebilseydiniz falan filan... antalyada olan arkadaşlar yarın sanırsam showroom da görürler. o namıssız tırcı yaktın bugün bizi. göremedik arabayı. artık ya haftaya yada 15 inden sonra...tüh be belkide aracı ilk inceleyen ben olacağıdım ama olmadı.. başım nerelere vurammmmmm:)))
Motor ve şanzıman aracın yüzde kaçı ki ithal edilince 88%'e düşüyor?
Broşür şu an elimde :-)